Barion Pixel

Egzotikus ételek kísértései

Otthon sokkal fegyelmezettebbek vagyunk, mint esetleg egy „all inclusive” kínálta terülj-terülj asztalkája mellett, ahol számunkra ismeretlen herkenytűk, grill különlegességek, sütemények végtelen tárházát kínálják fel odaadó vendéglátóink. Senki nem szeretné megbántani vendéglátóját és kellő kíváncsiság is van bennünk emberekben, hogy bátran megkóstoljuk, esetleg össze-vissza együnk mindenből.

Ez a bőség zavarának köszönhető. Nos, ilyenkor adunk az élvezetnek és úgy terheljük túl emésztőrendszerünket, hogy már csak akkor vesszük észre, hogy baj van, amikor rosszul vagyunk.

Segítenek az emésztést támogató enzim tartalmú étrend-kiegészítők

A túlevés, ivás, „diéta hibák” esetén gyors segítséget és enyhülést adnak az emésztést támogató enzim tartalmú étrend-kiegészítők. Mivel már sikeresen „torkig” ettük magunkat így nem biztos, hogy a friss ananásznak, vagy papaya gyümölcsnek marad még annyi hely, hogy elférjenek és a bennük lévő bromelain és papain képesek legyenek segíteni az emésztést, tehát marad az étrend-kiegészítő. Ha esetleg valakinek maradt hely az újabb falatok számára, akkor természetesen hatásosabb a friss, ÉLŐ gyümölcs fogyasztása. Torkosságunk nemcsak a beleinket terheli, hanem hatással van az egész szervezetünkre. Fő méregtelenítőnket, a májat is illik segíteni a kialakult kaotikus helyzetben. Munkáját, működését nagyon jól támogatja a fentebb már említett kurkuma, de a máriatövismagban található szilimarin is üdítően hat a túlterhelt májsejtek munkájára.

„Kombucha nélkül sehova nem utazom a világban” – Jakab István

Kombuchás termékeinket elérheti a képre kattintva.

Kombuchás termékeinket megtalálja a képre kattintva!

Ez most nem a dicsekedés helye! Mint Afrika szerelmese, rengetegszer jártam ennek a csodálatos földrésznek számos országában. Nem vagyok komoly alkoholfogyasztó, ezért mindig viszek magammal fermentált, ÉLŐ italt. Mi ennek a szokásomnak az eredménye? Soha semmiféle étkezéssel kapcsolatos fertőzésem, rosszullétem, hasmenésem nem volt. Természetesen ez az én egyéni tapasztalatom, mindenkinek meg van a saját bevált módszere, házi praktikája. Ugyanakkor, egyszer és mindenkorra vegyük tudomásul, hogy a nagy nyári melegben nem a cukros löttyök tudnak segíteni, hanem a savanykás itókák hideg szénsavas, vagy szénsavmentes vízzel hígítva az igazi üdítő, frissítő és szomjoltó.

0
  0
  Kosár
  A koásr üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés

   FIGYELEM!

   Kedves Vásárlóink,

    a Viva Natura fóti Márkaboltunk április 7-étől a kormányzati intézkedéseknek megfelelően NYITVA van, – így a továbbiakban, személyes vásárlásra és átvételre is van lehetőség.