Kombucha még mindig az italok császára, ahogy egykoron a császárok  itala

new 1200x630

A nyári frissítő italok között is egyre lényegesebb szempont azok egészségre gyakorolt hatása.

A Kombucha  Jakab koncentrátumok 25 éve sikeresen tesznek a magyarok egészségéért, egyfajta reformot hoztak az italfogyasztás területén. Jakab István 1995-ben indította Kombucha gyártó üzemét, ezután robbant be a magyar köztudatba ez a remek egészségre jótékony ital, mely ma újra reneszánszát éli.

De mit is ad az egészségtudatos fogyasztóknak a negyedszázados múltra visszatekintő Kombucha Jakab koncentrátum? Emésztőrendszerünkbe kerülve támogatja a vele „barátságban” lévő szinergista mikrobiomot. Alapvető tulajdonsága az olthatatlan étvágy, ami azt eredményezi, hogy az emésztőrendszerben minden lerakódott, számunkra hasznosíthatatlan táplálékot elfogyaszt. Mivel nem bírja az emésztőrendszerünkben lévő 37-38 oC hőmérsékletet, másnapra a felfalt táplálékkal együtt távozik. Sokak számára érthetetlen módon jóval több széklet távozik, mint amennyit a táplálékbevitel indokolt volna.

A kombucha  egy fermentációval, azaz természetes erjesztéssel készült tejsavbaktériumokban, és enzimekben gazdag élő organikus táplálék. Mivel a közhiedelem szerint az élet a belekben lakozik, ezért minden, ami ott rendet tesz, az hozzájárul a hosszútávú egészséghez, ami elmondható a Kombucháról.

Miért praktikusabb a kombucha  koncentrátumot választani? Mert Kidolgoztuk egy olyan technológiát, amivel biológiailag tudjuk koncentrálni a Kombuchát, így sokkal stabilabb, gazdaságosabb, hiszen kilencszeresére hígítható, hatóanyagban gazdagabb italt hoztunk létre.

Aki Kombuchát fogyaszt, az hosszútávon fektet be az egészségébe. Csatlakozzon Ön is a Kombucha koncentrátumot fogyasztók közösségéhez és legyen egészség-be-fektető. Ha még nem ivott a testet és bélflórát üdítő Kombuchat, akkor kóstolja meg bátran a natúr mellett a meggyes, a papayás, az ananászos, az inulinos, a búzafüves vagy a jódos változatot. A tradicionális Kombucha Jakab italkoncentrátumok országosan elérhetők egyes gyógyszertárakban, a gyógynövényboltok, drogériák polcain, de természetesen megrendelheti a Viva Natura webáruházban is.

Jakab István egészség – be – fektető és Bell Barbara Fitoterapeuta

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés