
ChocoRino
Egészséges csokoládék a ChocoRino-tól
„Magas minőségű csokoládét gyártunk, tele antioxidánsokkal a legkiválóbb alapanyagokból: a kézműves csokink és a nálunk kapható egész kakaóbab szemek termőhely szelektált, Fino de Aroma* minőségű kakaóbabból készülnek, amelyet Ecuadorban, a kakaóbab őshazájában termesztenek.
Szigorúan kiválasztott összetevőkkel dolgozunk: gondosan figyelünk az összetevőkre, hogy megőrizhessük az aroma-, állag- és ízbéli sajátosságokat. A szakértelem, amely átjárja a készítés, a csomagolás és a tárolás folyamatát, számunkra a legfontosabb. Ez magában foglalja a látványt, az illatot és az ízlelést, így a ChocoRino csokoládék több érzékszervre szóló élményt nyújtanak.
Mivel a csokoládé pozitív egészségügyi hatásait a túl sok hozzáadott cukor jelentős mértékben lerontja, kézműves csokoládéink kizárólag glutén és laktózmentes étcsokoládék, tele antioxidánsokkal, magas szárazanyag tartalommal (min. 70 %). Palettánkon megtalálhatóak ezen túl 100 %-os, 90 %-os, 75% os (csupán akácméz hozzáadásával), minden mentes és bio kézműves csokik is.
Nálunk az értékes, antioxidánsokat tartalmazó kakaóbab és a csokoládé összetartozik: Különleges kézműves csokijainkkal szeretnénk a köztudatban a kakaóbabot és a csokoládét közelebb hozni egymáshoz, ezzel is tisztelegve a kakaóbab dicső múltja és értékes tápanyag tartalma előtt.”
Vizi-Demjén Alma és Vizi Sándor
* A Nemzetközi Kakaószövetség (ICCO) által meghatározott ízkarakterisztikával rendelkező kakaóbab.