Barion Pixel

Ki ne szeretne hosszú, egészséges életet élni?

Colon ctrl program

Egészségi állapotunk egyik alappillére a jól működő emésztőrendszer. Az egészséges bélműködés megalapozza az egész szervezet egészségét. Szeretnéd tudni, hogyan tudod ezt megvalósítani?

Iratkozz fel és elküldjük a Colon Ctrl tisztító Program e-book-ot, melyben megmutatjuk mit tehetsz azért, hogy emésztési problémád már csak a múlté legyen.

arrow to top right.png

Kattints ide az E-BOOK-odért és máris küldjük e-mailben!

cctrl ebook

COLON CTRL Tisztító PROGRAM

„Azzá lettél, amit ettél, ideje megtisztulni” – Jakab István

colon feliratkozo 1

Kinek készült ez az e-book?

Mindenkinek!
A Colon Control program bármilyen változásnál, változtatásnál egy alap, aminek a segítségével megújulhatunk, megtisztulhatunk, új minőséget teremthetünk az életünkben. Ha egészségünket szeretnénk megszilárdítani, ha kellemetlen testi tünetektől szeretnénk megszabadulni, ha több energiát, életkedvet szeretnénk a mindennapokra a Colon Control program egy kihagyhatatlan első lépés a hosszútávú és tartós siker eléréséhez.

Miért fontos a jól működő emésztőrendszer?

colon feliratkozo 33
colon feliratkozo haromszog

Ez az e-book azért készült, mert….

A Viva Natura Fő területei az emésztés, enzimek, salaktalanítás, immunrendszer, energetizálás, roborálás, vitalizálás, a szervezet normál működésének támogatása. Éppen ezért nagyon sokan kerestek meg minket, hogy segítsünk, adjunk tanácsot, hogyan tudjátok hatékonyan megszüntetni emésztési problémátokat és egy egészségesebb, energikusabb életet élni. Jakab István természetgyógyász irányításával összeállítottunk egy programot a Colon Ctrl-t, mely hatékony segítséget ad a folyamatban, ezt szeretnénk most Veled is megosztani.

Azzá leszel, amit eszel

A Colon Ctrl tisztító program befejeztével érdemes életmódot váltani, lehetőség szerint elkerülni a további rombolást. Válasszuk meg tudatosan élelmiszereinket és készítsük el jól ételeinket. Ebben is szeretnénk segítséget nyújtani, néhány hasznos recepttel, melyet saját házunk tájáról gyűjtöttünk össze csakis Nektek.
Vállalj felelősséget minden elfogyasztott ételért, italért, amit a szádba veszel!

colon feliratkozo 5

Regisztrálok és kérem a Colon Control Tisztító Programot!

Colon Ctrl csomagok felíratkozó űrlap

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-127206/2017.

barion card strip intl 300px

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

vn logo uj webaruhaz vizszintes200x83
Scroll to Top