Barion Pixel

Yungas

„Napjainkban a helytelen táplálkozási szokások miatti civilizációs betegségek egyre nagyobb mértékben terjednek. Mivel az ilyen betegségek oka főként az elfogyasztott táplálékainkban keresendő, ezért az egészségtudatos élelmiszerek jelentősége is egyre jobban felértékelődik. Ezen belül Funkcionális élelmiszereknek nevezzük azon élelmi anyagokat, melyeknek beltartalmuk, biológiai hasznosulásuk alapján, bizonyítottan pozitív egészségügyi hatásuk van.

Szakembereink folyamatos kutatásfejlesztési munkája, valamint a termékfeldolgozási ismereteink bővítése alapján elhivatottságot érzünk, hogy minél szélesebb körben megismertessük e hasznos, sokoldalú funkcionális élelmi anyagot, és annak egészségre gyakorolt pozitív hatásait!

A földi mandula ráadásul szinte korlátlan mennyiségben és gazdaságosan termelhető Magyarországon is, és ily módon újabb kitörési lehetőséget ad a gabona vertikum mellett vagy annak kiszélesítésére. A magas glutén és keményítő tartalmú gabonafélék felhasználása várhatóan csökken, de ennek pótlására, részbeni kiváltására a földi mandula alkalmas lehet.”

Andor Ákos gyógyszerész-táplálkozás kutató

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

1
 • Termék kosárba téve
1
Kosár
Még 14 601 Ft-ért kell vásárolnia az ingyenes szállításhoz!
Földi mandulás csemege szelet belga csokiban
290+ vásárló vásárolta meg ezt
  Szállítás kiszámítása
  A szállítási módok frissítve lesznek a pénztár oldalon.
  Tetejére görgetés

  FIGYELEM!

  Tisztelt Vásárlóink!

   Technikai okok miatt a +36 27/358-465 számon pillanatnyilag nem vagyunk elérhetőek, hívja a +36 27/358-332 számot. Köszönjük szíves megértésüket!”