Barion Pixel

Manduella receptek

manduella receptek

Ahogy a Viva Naturától már megszokták, minden általunk gyártott, vagy jelen esetben, forgalmazott termékek ellenőrzött forrásokból származnak, prémium minőségű hatóanyag tartalmú alapanyagok. Miután megismerkedtünk a Magyarországi termesztéssel és kipróbáltuk a földimandulát, nem volt kérdés, hogy mellé tudunk-e állni ennek a speciális élelmiszernek a népszerűsítéséhez.

Földimandulás keksz tojás mentesen

(Autoimmun protokollba is beilleszthető recept) 8 dkg Manduella hántolt földimandula lisztet, 8 dkg manióka liszttel (esetleg nyílgyökér liszttel) lazán keverjünk össze. A keverékhez adjunk 4 dkg természetes édesítőt (eritrit, méz, datolya szirup), egy kis kakaó port, 5 dkg folyékony kókuszzsírt (vagy állati zsiradékot) majd 3 dkg vizet. Gyúrjuk egyneművé a tésztát. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Két szilikonos zsírpapír között (gyakorlottabbaknak elhagyható) nyújtsuk ki a tésztánkat vékonyra. Minél vékonyabb, annál ropogósabbra sül. Tegyük szilikonos zsírpapírral bélelt tepsibe, vegyük vissza a sütőt 160 fokra, és süssük 15-20 percig. Sütőből kivéve picit pihentetjük, majd tálaljuk.

Földimandulás piskóta

6 db tojást eritrittel (tetszőlegesen) édesítve habosra felverünk. Ezután egy kanál segítségével óvatosan és apránként hozzáadjuk a Manduella hántolt földimandula lisztet, és minden adagolás után átkeverjük. Kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és 160 fokon tűpróbáig sütjük (kb. 20-25 percig). Egészségükre!

Csirkemell Manduella földimandula panírban

Hozzávalók 4 fő részére:

Elkészítés: Sózzuk be a csirkemell szeleteket és tegyük félre. Készítsünk elő 3 tányért, amiben kényelmesen panírozhatunk. Elsőbe zablisztet, a második tányérban verjük fel a tojásokat egy pici sóval és kevés kókusztejjel. A harmadikba pedig jöhet a Manduella hántolt földimandula panír a zsemlemorzsa helyett. Ez után egymás után a zablisztbe, tojásba és a földi mandulába hempergessük bele a húsokat. Végül helyezzük őket sütőpapírral kibélelt tepsibe és locsoljuk meg kókuszolajjal (kiszáradás ellen). 15 percig süssük 200 fokra előmelegített sütőben, majd fordítsuk meg őket és újabb 15 percre tegyük vissza. Ha még úgy érezzük, nem elég piros, vagy ropogós, akkor süssük tovább. Lényeges, hogy néha forgatni kell őket és folyamatosan figyelni, nehogy odaégjen.

Horchata ital

Hozzávalók:

A Horchata hozzávalóit összeturmixoljuk. Gézen átszűrjük. Poharakba töltjük, és kókusz habrózsával díszítjük. Egészségükre!

Szóljon hozzá:
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az üzletbe
      Szállítás kiszámítása
      Tetejére görgetés

      FIGYELEM!

      Tisztelt Vásárlóink!

       Technikai okok miatt a +36 27/358-465 számon pillanatnyilag nem vagyunk elérhetőek, hívja a +36 27/358-332 számot. Köszönjük szíves megértésüket!”