Kérdése van? Hívjon most: 06-27-358-465

0 termék
: 0 Ft
A kosarad üres!
Termék frissítés
Kuponkód
hozzáad
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
pénztár

 

vntv kombucha fesztival 2018

 

Jegyrendeléshez kattintson ide!

III. VNTV-Kombucha Fesztivál

2018. május 12. szombat
9:30-18:30

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel, idén harmadik alkalommal is megrendezzük a tavaszi VNTV Fesztiválunkat, amelynek színvonalát tovább emeljük a több, mint 20 éve tartó Kombucha Napi rendezvénysorozatunk hagyományaival is. Fesztiválunk célja különböző utakat és lehetőségeket mutatni önmagukhoz, hogy az életük könnyebb, boldogabb és egészségesebb legyen. A mai ember elméjének túlterheltségével, az elviselhetetlenségig fokozódó bizonytalansággal és stresszel, korunk egyre gyorsuló világában mindenkinek foglalkoznia kell. Mire kell figyelnie a mai embernek, hogy elkerülje a teljes összeomlást? Mit tehetünk, illetve mit kell feltétlenül megtennünk saját magunkért, hogy életünk stabil és harmónikus legyen?

Mottó: Az Elm-ék a szívtérben

Elménk felavatott rabjaiként hánykolódunk a hitetlenség zavaros óceánján.

Hitünk az elme mindenhatóságában, a Teremtő végtelen tagadásává fajult.

Az anyagba zárt ember lelkét szürke vakságra, szívét süketségre ítélte.

Éhezik a szeretetlenségben, retteg fokozódó félelmében.

Az elme éket vert a gondolkodó és a szívéből élő ember közé.

A teljes megadás, elfogadás nem tesz fel mindig újabb kérdéseket, nem nevel kétségeket. A szívtérben élő ember elfogadja a Felsőbb Én vezető kezét, és követi azt. Nap, mint nap tanúja annak, hogy minden őt szolgálja, az útját, a sorsát, a feladatát. A megbékélt elme a szívtér nyugalmában, a szeretet állapotában, a teljes megadásban fejlődik. Befogadja a fényt és kiárasztja azt.

Jakab István

 

Előadásaink három termet fognak megtölteni. Kiemelt figyelmet fordítunk a természettel és annak ősi erőivel való kapcsolatunk újraélesztésére, a természethez való visszatérésre, a vele való harmónia és összhang újbóli létrehozására, az elme és a szív közötti egyensúly megteremtésére, miközben együttműködünk tudatunk legújabb kori evolúciós fejlődésének szabad kibontakozásában.

Meghívott előadóink: Balogh Béla, Kovács-Magyar András, Jakab István, Dienes István, Maharishi Bhramananda Yogi, Nagy Szilvia, Dr. Weixl-Várhegyi László, Kálmán József, Hatvani Galina, Bell Barbara, Görei-Pap Ildikó, Dr. Szolnoki Lajos, Majoros János Károly, Marosfalvi Imre Enrico, Horányi Ágnes, Jakab Judit, Dharmista Dasi és további meglepetés előadók.

Az előcsarnokban egész napos kiállítói vásárt rendezünk, ahol a Viva Natura World közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek. Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak. Több, mint ötven kiállító várja különleges portékáival és szolgáltatásaival a kedves érdeklődőket.

A kiállítói tér látogatása ingyenes!

Kiállítók jelentkezését várjuk az alábbi telefonszámon: +36/30/653-5376

Elővételi jegyvásárlás, valamint a rendezvénnyel kapcsolatos aktuális, információk a www.vntvfesztival.hu oldalon találhatók.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

A változtatás jogát fenntartjuk!


Jegyárak

Vegye meg a jegyét kedvezményesen, elővételben! A jegy a rendezvény teljes ideje alatt korlátlan részvételi lehetőséget biztosít az előadásokra.

Elővételi jegy:

  • 2018. március 20-ig: 4.500,- Ft helyett 2.700,- Ft. Kedvezmény: 1.800,- Ft. Akik eddig az időpontig vásárolnak jegyet, ráadásnak a regisztrációban megadott e-mail-re megküldjük Jakab István: A Teremtés titkai című könyvet elektronikus formában.
  • 2018. március 21. - 2018. május 6.: 4.500,- Ft helyett 3.600,- Ft. Kedvezmény: 900,- Ft.

Az elővételi jegyvásárlás lejárati határideje 2018. május 6. 24:00 óra. Ezt követően jegyek már csak a rendezvény napján a helyszínen vásárolhatók az alábbiak szerint:

  • Egész napos helyszíni jegyár: 4.500,- Ft.
  • 62. év kor felett kedvezményesen 4.500,- Ft. helyett: 2.700,- Ft.
  • Diákjegy kedvezményesen (diákigazolvány bemutatása szükséges) 4.500,- Ft. helyett: 3.600,- Ft.
  • Délutáni jegy 14:00 órától mindenkinek egységesen: 2.700,- Ft.

A Viva Natura Törzsvásárlói az előadásokon térítésmentesen vehetnek részt. Őket erről e-mailben tájékoztatjuk!

Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A kiállítói tér látogatása ingyenes!


Termek bemutatása

Ezo-Máshang Terem

Ha az életed túl sűrű, ha tele van nehézségekkel, idegesítő, bosszantó, megoldandó problémákkal, ha a feladatok és a határidők láncszerűen összeérnek, ha éppen befejeztél valamit és máris nyakig vagy a következő feladatban és emiatt az életed egyáltalán nem könnyedén, boldogan, örömtelin áramlik, akkor az elmédben szakadatlanul, kontrollálatlanul csapongó gondolataid vezérelnek téged. A gondolatok minduntalan ítélkezésre, minősítésre, fejtegetésre, filozofálásra, kritizálásra, véleményalkotásra, kényszeres külső és belső kommunikációra, megmagyarázásra, elemezgetésre, probléma és kríziskezelésre, döntések meghozatalára kényszerítenek téged.

A gondolatok belső alapzaja, a benned folyó monológ már annyira megszokott, hogy észre sem veszed, magától megtörténik, mint a lélegzet, vagy mint a szívdobbanás.

Amikor benned folyamatos a mozgás, a zűrzavar, amikor még “kikapcsolt”, pihenő állapotban sem tudsz leállni, mert az elméd folyamatosan tesz-vesz magától, ami örök nyugtalanságban tart, ami káoszt és rendetlenséget teremt a valóságodban, akkor a rezgésed, a puszta jelenléted, a kisugárzásod is nyugtalanítóan hat a környezetedre. Zavarsz másokat és a többiek ingerültsége csak válasz a te belső zűrös állapotodra. Zizegéseddel, vibrálásoddal, a belső kattogásoddal folyamatosan mérgezed, ingereled és irritálod a külső környezetedet. Ha körülötted csupa megőrült, ideges ember van, akkor nem velük van a baj, hanem benned nincs béke.

Mi tehát a kiút a megállíthatatlanul egyre gyorsabb sebességgel száguldó elme-mókuskerékből?

 

Meghívott előadók:

Balogh Béla
Herczeg Kyra
Kovács-Magyar András
Jakab István
Dienes István
Müller Péter
Maharishi Bhramananda Yogi

Jegyvásárláshoz kattintson ide!


 Viva Natura és Kombucha Terem

A betegség, a rossz közérzet, a fáradtság, a levertség nem ok nélküli tünetek. Ha a figyelmünket mindig a bajokon, a nehézségeken, a hiányokon, a rossz emlékeinken, sérelmeinken tartjuk, akkor beragasztjuk magunkat egy alacsony energiarezgésű, elégedetlen állapotba. Az önmagunkkal való elégedetlenségünk mind a testünkből, mind pedig a külső környezetünkből ennek megfelelő negatív válaszreakciót vált ki. Amíg ezt nem ismerjük fel és nem vagyunk rá tudatosak, ezen az alacsony energiaszinten észrevétlenül és öntudatlanul folyamatosan tápláljuk magunkat és a világot:

  • testi mérgekkel: egészségtelen táp- és adalékanyagok elfogyasztásával, a szükséges mennyiségű folyadék nem bevitelével, önpusztító, függőséget okozó szerek használatával;
  • lelki, érzelmi mérgekkel: alacsony önértékelésünk, önmagunk alábecsülése, szeretetlensége miatt állandó félelemben, sérelemben, szenvedésben, áldozatszerepben tartjuk magunkat;
  • szellemi mérgekkel: a világ szörnyűségei ellen haragunkkal, dühünkkel örökös küzdelmet vívunk, harcolunk, bántjuk és hibáztatjuk egymást saját nyomorunkért.

Joggal tesszük fel a kérdést, hogy milyen testi-lelki-szellemi táplálékot vegyünk magunkhoz? Mit együnk meg, vegyünk be és igyunk meg? Kinek higgyünk? Mi az ami segít rendben és tisztán tartani magunkat? Mi az amihez nyúlhatunk, mit adjunk a gyermekeinknek, a szeretteinknek, ha valóban oda akarunk rájuk figyelni?

Meghívott előadók:

Jakab István
Dr. Weixl-Várhegyi László
Kálmán József
Hatvani Galina
Bell Barbara
Görei-Pap Ildikó
Dr. Szolnoki Lajos

Jegyvásárláshoz kattintson ide!


Alternatív, spirituális gyógyítók, természetgyógyászat terem

Ahogy a fa a világ legtermészetesebb módján lehullajtja faleveleit, mi is elengedhetjük megsárgult hitrendszereinket, érzésmintáinkat, amik velünk ellentétben fáradhatatlanul, örök körforgásban teremtik meg valóságunkat. Tudatalatti mintáink, emlékeink, megélt tapasztalataink addig nem hagynak bennünket békén, amíg tudatos, magunkra irányított figyelmünkkel nem ismerjük fel ezeket és nem döntünk egyértelműen úgy, hogy nem hurcoljuk magunkban többé.

Mindent, ami elválaszt bennünket a teljes, szeretetteljes, egészséges, boldog élettől, a fákhoz hasonlatos könnyedséggel elengedhetünk. Most, tavasszal ki kell takarítanunk, lom(b)talanítanunk kell magunkban, hogy sejt szinten meg tudjunk újulni, újra tudjunk éledni, teremtődni. Egyetlen fa sem tudna megújulni, ha mindig minden elszáradt levelét magán tartaná. Tápláló talajunk is sokkal termékenyebb, ha visszaadjuk az Anyaföldnek a már felesleges, elMÚLT, lejárt, elavult, nem működő megszokásainkat.

A természet támogató energiájára hangolódva lerakhatjuk az időtlen idők óta cipelt terheinket, emlékeinket, s helyet teremthetünk ezzel életünk új rügyeinek, hogy a mi kis életfánk végre létünk csodálatos virágait tudja ontani.

A természet erőihez, energiáihoz való tudatos visszatérés, a természettel való kapcsolat újbóli megteremtése támogatja, elősegíti, hogy az ember öngyógyulási folyamatai beinduljanak. Jelen korunkra a természet törvényeitől való eltávolodás, sőt az azzal való szembeszállás a jellemző, ami aztán ne csodálkozzunk, hogy tömeges civilizációs megbetegedésekhez vezet.

 

Meghívott előadók:

Nagy Szilvia
Majoros János Károly
Marosfalvi Imre Enrico
Jakab Judit
Dharmista Dasi
Horányi Ágnes

Jegyvásárláshoz kattintson ide!


Kiállítók

Az előcsarnokban egész napos kiállítói vásárt rendezünk, ahol a Viva Natura World közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek. Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak. Több, mint ötven kiállító várja különleges portékáival és szolgáltatásaival a kedves érdeklődőket.

A kiállítói tér látogatása ingyenes!

Régi és új kiállítók jelentkezését várjuk a +36/30/653-5376-os telefonszámon!

 

Rendszeres kiállítóink:

Viva Natura, Safe Laser, Bioenergetic Könyvkiadó, Maharishi Bhramananda Yogi, Matrix Drops, Kálmán József – Biorezonancia felmérés, masszírozók stb.

Egyéb belső info: Kérésre reklámozzuk őket a Facebook-on, a végleges listát publikáljuk.

Jegyvásárláshoz kattintson ide!


Szponzorok

A rendezvényt a Green Blood Kft. szponzorálja.


Kérdések és válaszok

 

Kérdés: Miért érdemes elővételben megvásárolnom a jegyet?

Válasz: A jegyek elővételben kedvezményes áron vásárolhatók meg. A jegyeket elővételben megvásárlók a regisztrációs pultnál kényelmesen, elkülönítetten kapják meg a programokon való részvételre feljogosító karszalagokat. Ez jelentősen meggyorsítja a bejutást és minimálisra csökkenti az esetleges sorbanállást.

 

Kérdés: Van-e lehetőség konzultálni az előadókkal?

Válasz: Az előadások között 20 perc szünet van, amelyben az előadók lehetőséget biztosítanak a személyes találkozásra, vagy a teremben, vagy a terem bejárata mellett elhelyezett erre a célra elhelyezett könyöklő asztalnál.

 

Kérdés: Meg tudom-e a rendezvényen vásárolni az előadók könyveit, illetve van-e lehetőség dedikációra?

Válasz: Igen, az előadók könyvei a könyves standoknál megvásárolhatók és az előadást követően örömmel dedikálják a könyveiket.

 

Kérdés: Megvásárolhatók-e a Viva Natura közkedvelt termékei a helyszínen?

Válasz: Igen természetesen, a kollégák felkészülten várják a termékek iránt érdeklődőket a Viva Natura standjánál.

 

Kérdés: Van-e parkolási lehetőség a rendezvény helyszínén és milyen feltételekkel?

Válasz: A kültéri parkolót a rendezvény napján ingyenesen igénybe lehet venni. A mélygarázs a mindenkori díj megfizetése ellenében vehető igénybe.

 

 Jegyvásárláshoz kattintson ide!

 

 

Kövessen Minket a Facebookon

Chat indítás
1
Kérjük nyomja meg a Chat gombot az üzenetküldés indításához! Üzenetére a választ a Facebookon/Messenger alkalmazáson keresztül küldjük meg.

Chat