Kérdése van? Hívjon most: 06-27-358-465

0 termék
: 0 Ft
A kosarad üres!
Termék frissítés
Kuponkód
hozzáad
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
pénztár

MEGHÍVÓ

a

II. VNTV FESZTIVÁLRA

2017. május 6-án

a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontba

 

Derült égből itt vagyunk!

A Fesztivál részletes programját megtekintheti ITT!

 

Gondolatainknak teremtő ereje van. Ha nem vagyunk ura a gondolatainknak, akkor mások rendelkeznek felettük. Ha már tudatosak vagyunk a gondolatainkra, változtathatunk is rajtuk. Ha nem tökéletes, könnyed és boldog az életünk, másképp kell gondolkodnunk, mint eddig, amivel ezt teremtettük a magunk számára. A gondolatainkat kell megváltoztatni ahhoz, hogy a világról való érzékelésünk megváltozhasson. Ha meg akarjuk újítani az életünket, a világot, az energiát, azt önmagunkkal kell kezdeni. Nem várhatunk tovább egy külső vezetésre, aki majd megvált bennünket, és tálcán kínálja nekünk a boldogságot. Rá kell találnunk, rá kell hangolódnunk, és figyelnünk kell a belső vezetőnkre.

A II. VNTV Fesztivál a másképp gondolkodók rendezvénye. Új szemléletmódokkal, új nézőpontokba helyezkedve, új paradigmákkal, a világra másképpen tekintünk, és ennek megfelelően, egészen más típusú megoldások érkeznek a választási lehetőségeink körébe. A rendezvényen újszerű megoldásokat kínálunk és reméljük, hogy mindenki talál köztük olyat, ami utat mutat eredendő önmagához, segít visszatalálni természetes, boldog, szeretetteljes alapállapotához.

A rendezvény remélhetőleg ezúttal is minden érzéket átható, szíveket megmozdító történés lesz. Nem pusztán csak néhány előadás, nem csak egy könnyed tavaszi matiné és vásár, amin jól érzed magad, de aztán hamar elfelejted az egészet. A fesztivál üzenete benned kell, hogy életre keljen, s általad nyer többletjelentést, általad éri el célját. Hogy mi az, amit a rendezvény el akar érni, meg akar érinteni? Nem lehet erre egyértelmű, tényszerű választ adni, hiszen az élmények mindenkiben másképpen csapódnak le. Ugyanazok az elhangzott információk mindenki számára ugyanúgy vannak becsomagolva, az üzenetek egyformán vannak átnyújtva, de mindig a befogadó félen múlik, hogy mindebből mi érkezik meg hozzá, a szívéhez, lelkéhez, gondolatiságához.

A fesztiválon olyan neves előadók üzeneteit hallgathatjuk meg, akik rátaláltak a kivezető útra, akik saját tapasztalataik, megéléseik alapján, saját példájukkal meg tudják mutatni, hogy hogyan lehet azt a hatalmas erőt és tudást, amivel mindenki rendelkezik, a boldogság, a jól-lét, szolgálatába állítani, segítenek visszatalálni a természethez és önmagunkhoz. Rendezvényünkön most is a VNTV közkedvelt riportalanyai mondják el Önöknek a legnagyobb szeretettel és örömmel, hogy nekik mi hozta meg a vágyott változást az életükbe.

Kik ők?

Böjte Csaba, Géczy Gábor, Dr. Drábik János, Dienes István, Balogh Béla, Dr. Bogár László, Kisfaludy György, Dr. Egely György, Dr. Csicsor János, Görei- Pap Ildikó, Szlimák Hajnalka, Szerényi Júlia, Dr. Földes László, Kovács-Magyar András, Balogh Csilla, Majoros János Károly, Dr. Herczeg Andrea, Bell Barbara, Hatala Ágnes, Bíróczki Ibolya, Alhiama Éber Ágnes, Dr. Sasvári Ferenc, Ferenczy László, Dr. Weixl-Várhegyi László, EzVanZsac és természetesen Jakab István. A rendezvény Maharishi Bhramananda Yogi meditációjával zárul.

A rendezvényen az előadásaink mellett, közel száz kiállítónk kedveskedik ez alkalommal is Önöknek portékáikkal, állapotfelmérésekkel, különféle kényeztető kezelésekkel.

Vegye meg a jegyét kényelmesen, sorbaállás nélkül, kedvezményesen, 2017. április 30-ig, on-line, a www.vntvfesztival.hu weboldalunkon, hogy biztosítva legyen a részvétele a felemelő hangulatú eseményen. Ezt követően jegyek már csak a helyszínen lesznek vásárolhatók.

Korlátozott számban kiállítók jelentkezését várjuk a következő telefonszámon: +36/30/653-5376

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

VNTV szervező csapata

Kövessen Minket a Facebookon

Chat indítás
1
Kérjük nyomja meg a Chat gombot az üzenetküldés indításához! Üzenetére a választ a Facebookon/Messenger alkalmazáson keresztül küldjük meg.

Chat