Barion Pixel

Egészségvédő csomagok

A Viva Naturával gyerekjáték az immun erősítés

 

Egészségvédő csomagjaink között megtalálhatja azon termékeinket, amelyekkel könnyedén elérhető az immun erősítő hatás. A Viva Natura elsődleges filozófiája, hogy a természet receptúrájához sem hozzáadni, sem elvenni nem szabad. Ennek megfelelően a hatóanyagok szinergiáját megfelelően párosítva érdemes egészségünk védelmébe felhasználni. Ugyanis ahogy a természetben, akár egészségvédő csomagajánlatainkban, az a tendencia figyelhető meg, hogy mindig érdemes törekedni a tökéletes összhangra a hatóanyagokat tekintve, ballaszt, vagy ko-faktorok formájában.

 

Termékek kombinálása széles spektrumban

Az olyan termékeink kombinálásával, mint például az Ízületi bag csomagunkban található Zöldkagyló kapszula, Kollagén plusz italpor, vagy éppen a Tenger kincsei tabletta, változatosan juthatunk a kellő hatóanyagokhoz.

A hangsúly pedig a megelőzésen van, így az Immun csomag beszerzésével könnyedén átvészelhetjük a náthával járó, tavaszi és őszi időszakokat.

 

Nővér a hölgyeknek

Női immun erősítő csomagunk éke a Nővér tabletta, amit szerves vassal turbóztunk fel, hogy még hatékonyabban tudja támogatni a vörösvérsejtek oxigénszállítását. A Női bag csomagunkban található terméket kúraszerűen kell alkalmazni (3-6 hónap), utána érdemes kisebb szünetet (1-2 hónap) tartani.

 

Figyelem! A termékek konkrét betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesítik a megfelelő gyógyszeres kezelést. Az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Egészségi problémájával mindig forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez!

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top