Barion Pixel

Az egészség a belekben lakozik

Béltisztítás okosan

Te is tudod milyen érzés a puffadás? Evés után úgy érzed, mintha követ nyeltél volna? Nos, akkor itt az ideje, hogy komolyabb figyelmet szentelj az emésztésedre. Igen létezik olyan, hogy béltisztítás. Vannak olyanok, akik az azonnali eredmény elérése miatt a drasztikusabb, mechanikai béltisztítást választják, mint például a colon-hidroterápia, vagy az Ájurvédából ismert Panchakarma (speciális és igen hatékony öt tisztítási mód). Az itt található portékákat elsősorban azoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a szelídebb, de hosszabb időt igénybe vevő béltisztítást.

Rostok, de melyik?

A népgyógyászat béltisztításra és az emésztés támogatására régóta használ a természetben előforduló enzimeket, gyógynövényeket, rostokat – mint például az almarost. Az egyszerű almarost is lehet hatásos segítség. Az élelmi rostok fogyasztása létfontosságú! Nemcsak azért, mert megfelelő folyadékbevitel mellett megduzzad és étvágycsökkentő, hanem azért is mert a beleinkben élő szinergista baciknak tökéletes körülményt biztosít. Amikor ők jól érzik magukat, akkor csupa hasznos dolgot termelnek a szervezetünk számára is – vitaminokat szintetizálnak, rövid láncú zsírsavak (SFCA) állítanak elő, amik nélkülözhetetlenek az agyunk, a májunk, de még a bélfalunk sejtjei számára is.

Amit ma megeszel, emészd meg holnapra

Enzimek nélkül nincs hatékony emésztés, de igazából egészséges minőségi élet sem. Sokkal fontosabbak, mint azt az iskolában tanítják. Sajnos civilizációs életvitelünk nem kedvez szervezetünk enzim-készleteinek. A túl sok stressz, nem megfelelő táplálkozás bizony megnehezíti az enzimek működését, regenerációját is. Ideje korán elhasználódnak, vagy a kialakult körülmények (pl. beleink sav-bázis eltolódása) miatt nem is tudnak hatékonyan működni. Szervezetünk egészséges működése érdekében mindenképp érdemes kívülről pótolni. A növényvilágban szerencsére sok szuper enzim van, ami képes támogatni például az emésztésünket.

Figyelem! A termékek konkrét betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesítik a megfelelő gyógyszeres kezelést. Az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Egészségi problémájával mindig forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez!

1–18 termék, összesen 37 db

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top