Barion Pixel

Zöldvér program

Miért pont Zöldvér ?

A természetben fellelhető élő szervezetek felépítése, működése, biokémiai folyamatai nagyon sok mindenben hasonlítanak az emberéhez. Ilyen például a növényi sejtekben a klorofill, amit akár a növény zöld vérének is tekinthetünk. Míg a klorofill közepében – szívében –  magnézium található, addig az emberi vérben lévő haemoglobinban vas van.

“A természet receptúrájához sem hozzáadni, sem abból elvenni nem szabad.”  – Jakab István

A természetes hatóanyagok biológiai hasznosulásukat tekíntve a legjobbak az emberi szervezet számára. Zöldvér termékeink 100%-ban természetes, biológiailag aktív, növényi hatóanyagokat tartalmaznak, mindeféle mesterséges adalékanyagtól mentesen.

Minden emészthetetlen táplálék/tápanyag (mesterséges színezékek, szintetikus adalékanyagok, szintetikus vitaminok stb), biológiai kapcsolat nélkül bevitt anyagok, idegenek testünk számára. Azon kívül, hogy értéktelenek, nem képesek sejtjeinkbe beépülni, felgyülemlenek a sejtközötti térben és az idő előrehaladtával akadályozzák a létfontosságú anyagcsere folyamatokat.

“Az adalékok, aromák, emulgeálók, puffasztók, ízfokozók, színfokozók, szintetikus vitaminok, mesterséges táplálkozás-kiegészítők temetőjévé vált testünk.” – Jakab István

A szervezetbe juttatott speciális, a természetben megtalálható zöld növényekkel  és a belőlük készült keverékekkel képesek vagyunk lúgosító raktárainkat feltölteni. Ezekhez a tartalékokhoz tud nyúlni a test, amikor savasító ételeket, italokat, gyógyszereket vagy bármilyen más savas hatást előidéző irritációt érzékel. A zöldek nem csak lúgosítanak, hanem testünk természetes ásványi anyag, vitamin, nyomelem és enzim-készletét is pótolják.

Cékla a Föld vére

Ősidők óta fogyasztják az emberek. Na, nemcsak azért, mert nagyon finom, hanem azért is, mert rengeteg hasznos és tápláló hatóanyag van benne. Jótékony hatásait a benne lévő vitaminoknak (C, B1, B2, B3, B6, B7), ásványi anyagoknak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, foszfor, jód, bór, mangán, stb.) és a biológiailag aktív anyagainak (polifenolok, flavonoidok, antocianidinek, karotinoidok) köszönheti.

youtube logo png 2070 Nézze meg a ZÖLDVÉR programról szóló videónkat ITT.

Figyelem! A termékek konkrét betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesítik a megfelelő gyógyszeres kezelést. Az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Egészségi problémájával mindig forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez!

1–18 termék, összesen 22 db

1
  • Termék kosárba téve
1
Kosár
Még 11 067 Ft-ért kell vásárolnia az ingyenes szállításhoz!
Az oregánó illóolaj hozzájárulhat a belek egészségének fenntartásához
1212+ vásárló vásárolta meg ezt
Likarap kapszula (78 db)
Ár: 3 933 Ft
- +
3 933 Ft
    Szállítás kiszámítása
    A szállítási módok frissítve lesznek a pénztár oldalon.
    Scroll to Top