Barion Pixel

Alga

A Spirulina egy egysejtű növény, amely az édesvizeket kedveli. Rendkívül gazdag fehérjékben, enzimekben, vitaminokban, ásványi anyagokban, növényi rostban, klorofillban és karotinoidokban. Tökéletes összetételű tápanyag a szervezet feladatainak elvégzéséhez. Tápanyag összetétele hatékonyabb, mint bármely más ételé, növényé vagy gabonáé. Ez az alga nem kevesebb, mint 4000 nyomelemet és 2000 enzimet tartalmaz, megtalálható benne az A-, C-, E-vitamin, az összes B-vitamin, valamint nagy mennyiségben tartalmaz nukleinsavakat (RNS-DNS), klorofillt, brómot, vasat, mangánt, jódot, krómot, magnéziumot, kalciumot, rezet, nátriumot, foszfort, szelént és káliumot is. Mivel jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat és a növényi táplálékokból teljes mértékben hiányzó B12-vitamint is tartalmazza.

 

A Chlorella (Chlorella vulgaris) egy egysejtű kis alga, mely a friss vízben tenyészik, valamint a sötét, zöld levelű zöldségekben is megtalálható. A Chlorellát teljes értékű táplálékként tartják számon, mely gazdag fehérjében, karotinoidokban, vitaminokban, enzimekben (pepsin) és klorofillban, valamint más mikroelemekben (ásványi anyagokban), és növényi rostban. Állítólag az összes növény közül a chlorella tartalmazza a legtöbb klorofillt, illetve jelentős arányban tartalmaz B-, C- és E-vitaminokat, foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot, valamint nyomelemeket: vas, mangán, cink, réz, kobalt (aminosav kelát-kötésben), valamint tartalmaz még 50 % értékes növényi fehérjét is.

 

A Kelp vagy más néven a kombu egy olyan típusú ehető tengeri alga, amely az óceánok mélyén növekszik. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, többek között folsavban, B2-vitaminban, illetve jódban.

 

Mind a(z) 4 találat megjelenítése

Kosár Termék eltávolítva. Visszavonás Rendelkezik kuponnal?
  • Nincs termék a kosárban.
Tetejére görgetés