Barion Pixel

A placebo te magad légy!

Az elme hatalma az anyag fölött

Dr. Joe Dispenza

BIOENERGETIC Kiadó Kft

336 oldal

Kötés: kemény-táblás

ISBN: 9789632915760

Megjelenés éve: 2022

 

5 990 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 106532 Kategória Brands: ,

DR. Joe Dispenza: A placebo te magad légy! – 3. kiadás

Elképzelhető a gyógyulás pusztán a gondolat által – gyógyszer vagy műtéti beavatkozás nélkül? Valójában sokkal gyakrabban történik ilyesmi, mint gondolnánk. Ebben a könyvben dr. Joe Dispenza számos olyan, dokumentált esetet oszt meg az olvasókkal, amelyek során betegek depresszióból, ízületi gyulladásból, szívbetegségekből, sőt, akár Parkinson-kórból gyógyultak meg annak köszönhetően, hogy placebóban hittek.

„Vajon lehetséges-e megtanítani a placebo működési elvét, és bármiféle külső anyag nélkül ugyanolyan belső változásokat elérni az egyén egészségében, végső soron pedig az egész életében?” – teszi fel a logikus kérdést dr. Joe.

A szerző az idegtudomány, a biológia, a pszichológia, a hipnózis, a kondicionálás és a kvantumfizika legújabb eredményeit ötvözve oszlatja szét a placebo-hatással kapcsolatos tévképzeteket, és rávilágít, hogyan válhat a látszólag lehetetlen is lehetségessé. Tudományos bizonyítékokat (többek között színes agyi CT-felvételeket) tár elénk, amelyeket a személyes átalakulás modelljét elsajátító és jelentős gyógyuláson átesett hallgatói szolgáltattak.
A könyv egy irányított meditáció szövegével zárul, amely segít megváltoztatni a gyógyulás első lépésének megtételét akadályozó hiedelmeinket. A meditáció szövege Szalay Ádám előadásában a könyvben található kóddal MP3 formátumban weboldalunkról (www.bioenergetic.hu) letölthető.
Dr. Joe Dispenza szenvedélyesen tanít másokat arra, hogyan használják az idegtudomány és a kvantumfizika legújabb felfedezéseit arra, hogy átprogramozzák agyukat, kigyógyuljanak betegségeikből, és teljesebb életet éljenek. Dr, Joe, a What the Bleep Do We Know!? (Mi a csudát tudunk a világról?) című filmben is megszólal, emellett világszerte tart workshopokat és előadásokat. Saját fejlesztésű vállalati programja az üzleti világban segít kamatoztatni a szerző transzformációs modelljét.

 

Létezik egy magasabb intelligencia, ami vezérli, irányítja a dolgokat, Mindenre ott van benne a megoldás, minden kérdésre ott van a válasz.

Hogyan érhető el ez az intelligencia, ez a magasabb tudat és szándék az ember számára? Mire képes a mentális programozás, hogyan hat ez az agyi térképekre? Mi történik velünk, ha újrahuzalozzuk az agyunkat? Elképzelhető-e a gyógyulás gyógyszer és műtét nélkül a gondolat által? Elegendő-e hinni a placebóban? Meg lehet-e tanulni a placebót?

Nagy Szilvia és Jakab István beszélgetése: http://www.vntv.hu/2019/10/a-placebo-te-magad-legy/

Kérem engedélyezze a kép betöltődését

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top