Barion Pixel

A szív intelligenciája

Halld meg a szív intuitív hangját!

Doc Childre – Howard Martin – Deborah Rozman – Rollin McCraty

BIOENERGETIC Kiadó Kft

192 oldal

Kötés: puha-táblás

ISBN: 9789632914350

Tömeg: 300 g

Megjelenés éve: 2020

2 490 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 106511 Kategória Brands: ,

“Ez a könyv maradéktalanul képviseli mindazt, amit lelkünk mélyén mindannyian igaznak hiszünk. Lehet, hogy az agy gondolkodik, de a szív tudja az igazat.”
Dr. Joe Dispenza

Tudományos kutatások igazolták, hogy a szív szerepe messze nem korlátozódik arra, hogy vért pumpáljon a testünkben. Egyfajta információfeldolgozó központként is funkcionál, amely fontos üzeneteket küld szét és komoly hatást gyakorol az agyra. Kiemelkedő szerepe van többek között az érzelmi és a mentális egyensúly kialakításában, a hatékony döntéshozatalban, a kommunikációban, valamint az életvezetésben.

A HeartMath® Intézet tudósai azt tapasztalták, hogy a szívritmus elemzése egyedülálló betekintést nyújt a szív, az agy és az érzelmek között zajló kommunikációs folyamatokba. Az általuk kialakított technikák javítják a szív-agy kommunikációt, és lehetővé teszik egy rendkívül kedvező fizikális és érzelmi állapot kialakítását, amelyet szívkoherenciának hívunk. Tapasztalatuk azt mutatta, hogy az olyan pozitív érzelmek, mint a szeretet, a törődés és a megbecsülés, vagyis az olyan érzelmi tulajdonságok, amelyeket mindig is a szív fogalmához társítottunk, aktiválják ezt a koherens állapotot. A szív érzelmi és intuitív jeleire figyelve a stresszt és más káros érzelmeket jótékony, gyógyító érzelmekké alakíthatjuk át. A könyvben bemutatott, könnyedén elsajátítható technikák bizonyítottan csökkentik a stresszt, javítják az egészséget, alkalmazásukkal sikeresebben fenntarthatók a pozitív érzelmi állapotok. A megnövekedett szívkoherencia egyben elmélyíti az emberek közötti kapcsolatot.

A HeartMath® Intézet alapkönyve a szívkoherenciáról!

Ma már nem kell választanunk az agyunk és a szívünk hangja között. A HeartMath® Intézet megmutatja elménknek a legújabb tudományos kutatási eredményeket, miközben visszavezet minket a szív erejéhez, ezáltal kapcsolva össze a tudományt és az önismeretet. Munkánk során magánemberekkel és sikeres cégekkel egyaránt együttműködünk a stresszmentesebb, kiegyensúlyozottabb élet érdekében.

Nagy Szilvia
HeartMath® Certified Trainer

 

A tudományos kutatások egyre több mindent fedeznek fel a szív működésével, intelligenciájával kapcsolatban. Tudjuk meg, hogy hogyan kommunikál egymással a szív és az agy?

Hogyan vezethetjük vissza magunkat a szív erejéhez, ahol összekapcsolódik a tudomány az önismerettel? Milyen módszerek, eszközök segíthetnek minket a szívintelligenciánk felé való utazásunkon?

Mikor jön létre a szívkoherencia és mit jelent? Hogyan mutatkozik meg az életünkben, mik a látható jelei a megnövekedett szívkoherenciának?

Nagy Szilvia és Jakab István beszélgetése: http://www.vntv.hu/2020/10/sziv-intelligenciaja-szivkoherencia/

Kérem engedélyezze a képek betöltődését

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés