Kérdése van? Hívjon most: 06-27-358-465

0 termék
: 0 Ft
A kosarad üres!
Termék frissítés
Kuponkód
hozzáad
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
pénztár

L. Alexandrovna Szeklitova - L. Leonovna Sztrelnikova:Az égi tanítók titkos élete

Larisza Alexandrovna Szeklitova és Ludmila Leonovna Sztrelnikova: Az égi tanítók titkos élete
Leírás

„Az ISTEN célja, hogy az emberekkel való kapcsolatfelvétel által átadja az emberiség számára a világ-egyetemről szóló azon új  és  objektív fogalmak kinyilatkoztatását, amely elősegítené az emberiséget egy új világlátás kifejlesztésében.

A minket körülvevő világ sokkal gazdagabb és összetettebb annál, mint sem az, amely jelenleg is elérhető az ember érzékelése számára, Mint ahogy a vakond sem látja azt, hogy mit csinál az ember a földfelszínen, így az ember sem látja, hogy mit csinál ISTEN a földi síkon túl.

Ez a könyv „a Teremtő azon próbálkozásának az eredménye, amely megpróbálja felnyitni az emberek szemét az igazságra. Viszont tovább már minden csak az embertől függ: aki tisztán akar látni, az tisztán fog látni, viszont az, aki a megnyugtató tévedésekben szeretne maradni, az majd a lélek evolúciós érettsége eléréséig tovább folytatja a fejlődése útját.”

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kövessen Minket a Facebookon

safelaser info box200

safe laser 500 box200

safe laser 150 box200

safelaser kiss gergely box220

Dr. Kiss Gergely
háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó ajánlásával

Chat indítás
1
Kérjük nyomja meg a Chat gombot az üzenetküldés indításához! Üzenetére a választ a Facebookon/Messenger alkalmazáson keresztül küldjük meg.

Chat