Papaya 100% tabletta 78db
A papaya enzimekben gazdag egzotikus növény. A papaya legfontosabb enzimje a fehérjéket lebontó papain. Hatása az emberi pepszinhez hasonló.
Összetétel: papaya levél és gyümölcspor (99%), csicsóka
Felhasználási javaslat: napi 3×1-2 tabletta bő folyadékbevitellel étkezések után.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, fénytől védve. A terméket felbontása után 2 hónapon belül javasolt elfogyasztani.
Figyelmeztetés! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani! Nyomokban búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet, zöldárpa füvet, zellergyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót tartalmazhat.
Ananász – papaya – kurkuma enzim tartalmú étrend-kiegészítő kapszula 78db
Az ananász az aromaanyagok mellett értékes ásványianyagokat (vas, kalcium), cukrot, gyümölcssavakat és vitaminokat (A, B, C) tartalmaz. Magas vitamintartalmának és a benne található bromelin nevű (fehérjebontó) enzimnek köszönhetően a legegészségesebb gyümölcsök egyike. Az ananász bromelaint tartalmaz, ami támogatja a fehérjék emésztését, valamint szerepet játszik a zsír gyors elégetésében. Az enzimek természetes forrása az ananász és a zöld papaya. Az ananász és a papaya proteolitkus aktivitással rendelkeznek, enzimjeik a bromelain és a papain fehérjebontó enzimek. A kurkuma hatékonyan támogatja az emésztést.
Ahhoz, hogy az ételből tápanyag legyen megfelelő enzimekre van szükségünk.
Összetevők: zöld ananász gyümölcsőrlemény (30%), zöld papaya őrlemény (30%), kurkuma (7%), lucerna őrlemény, papain enzim, C-vitamin, bromelin enzim, zselatin kapszula.
Felhasználási javaslat: napi 2×1 kapszula bő folyadékbevitellel.
Figyelmeztetés! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az ananászra érzékeny egyéneknek, terhes anyáknak, máj- és vese elégtelenségben szenvedőknek, gyomorbetegeknek, bélgyulladásban szenvedőknek a termék fogyasztása nem ajánlott!
Allergiás reakciók, gyomorpanaszok, hasmenés jelentkezése esetén a termék fogyasztását abba kell hagyni!
Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tároljuk, fogyasztást követően a doboz lezárása ajánlott, felbontás után 2 hónapon belül felhasználása javasolt.
Máj Life Kurkuma és máriatövis tartalmú étrend-kiegészítő kapszula 60db
A kurkuma gyökér és a máriatövis mag hozzájárul a máj normál működéséhez, a normál emésztés fenntartásához.
Összetevők: kurkuma őrlemény, papaya levél, máriatövis mag, kurkuma kivonat, máriatövis kivonat
Felhasználási javaslat: napi 1-2 kapszula főétkezés után vagy este lefekvés előtt bő folyadékkal.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Fogyasztást követően a doboz lezárása ajánlott, felbontás után két hónapon belül felhasználása javasolt.
Figyelmeztetés! Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Nyomokban rozskorpát, zabfüvet, zöldárpa füvet, zellergyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót tartalmazhat.
Édesgyökér étrend-kiegészítő kapszula (78 db)
Az édesgyökér hozzájárul a mentális nyugalom megőrzéséhez, az emésztőrendszer és a felső légutak normál működéséhez.
Nettó tömeg: 39 g (60+18 db)
Összetevők: édesgyökér (Glycyrrhiza glabra), zselatin kapszula
Felhasználási javaslat: napi 2×1 kapszula bő folyadékbevitellel.
Napi adag (2 kapszula) tartalmaz
Édesgyökér | 800 mg |
ebből glicirizinsav | 32 mg |
Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tároljuk. Fogyasztását követően a doboz lezárása ajánlott, felbontás után 2 hónapon belül felhasználása javasolt.
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Figyelmeztetés! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
Az édesgyökérre érzékeny egyéneknek, terhes anyáknak, máj- és vese elégtelenségben, magas vérnyomásban, hipokalémiában, bélgyulladásban szenvedőknek fogyasztása nem ajánlott. Allergiás reakciók, gyomorpanaszok, hasmenés jelentkezése esetén a termék szedését abba kell hagyni.
Búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet, zöldárpa füvet, zellergyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót feldolgozó üzemben készül.
Kombucha koncentrátum PAPAYÁVAL (500 ml)
“Egykor a Császárok itala volt, most az italok császára.”
Kombucha ital 3-103 éves korig nemtől függetlenül mindenkinek.
A Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé.
Felhasználói tapasztalatok szerint, számos, az egészséget támogató hatással rendelkezik, így egyre több kutató csoport szentel neki nagy figyelmet.
A Kombucha tea bizonyítékokon alapuló egészségügyi előnyei:
A Kombucha egy fermentált tea, amelyet évezredek óta fogyasztanak.
Rendszeres fogyasztása az egészségünkre, nemcsak a szokványos tea jótékony hatásával bír, hanem a benne élő mikroorganizmusoknak és hatóanyagoknak köszönhetően, probiotikumként támogatja emésztőrendszerünket.
A Kombucha enzimeket is és antioxidánsokat is tartalmaz.
Íme a kombucha legfontosabb egészségügyi előnyei, amiket tudományos bizonyítékok is alátámasztanak:
- A Kombucha a probiotikumok tárháza
Azt már mindenki tudja, hogy a Kombucha vagy Kínából vagy Japánból származik. Igazából bárhonnan is örököltük, nagyon hálásak vagyunk érte és a többezer év alatt összegyűjtött tapasztalatokért is, amit lassan a tudományos világ is elfogad. Greenwalt és munkatársai 2000-ben leírták, hogy méréseik alapján a gombakultúra előállít szerves savakat (pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav, citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz, lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat, diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B csoportja, D-vitamin)……. (folytatás) IDE KATTINTVA!
(Amennyiben többet szeretne tudni a csodálatos kombucháról, kérem olvassa el a fenti blog cikkünket, melyek tartalmazzák a kutatási eredmények mellett azok forrását is).
A tapasztalatok szerint a szerves savak hozzájárulnak a bélflóra és az immunrendszer normális működéséhez, helyreállításához, az enzimek pedig a jó anyagcsere működést segítik elő.
A papaya a természetgyógyászatban régen ismert gyógynövény, az egyetlen, amely jelentős mennyiségű papain enzimet tartalmaz. A papain az emésztés során elbontja a fehérjéket, és így azok könnyen emészthetővé válnak.
Nettó térfogat: 500 ml
Hígítási arány: 1:8 – 500 ml koncentrátumból 4,5 l kombucha ital készíthető
Összetevők: Víz, cukor*, fekete tea, zöld papaya (9%), kombucha tenyészet.
Alkoholtartalom: 1,5 % (v/v).
Fogyasszon Ön is a testet, lelket üdítő tradícionális Kombucha italt!
Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható. Hígítási arány: 1:8
Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!
A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.
A kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amikből élettanilag hasznos anyagokat hoz létre.
Miért ne legyen finom, ami egészséges?
További ötletek a felhasználáshoz:
https://vivanatura.hu/receptek/receptek-kombuchaval/