Barion Pixel

EXAGE 04 OXI-Elixir (30 ml)

Az EXAGE O4 OXI – ELIXIR 36%-os sűrűségű oxigént tartalmaz, amely a tudományosan lehetséges legmagasabb koncentrációjú oxigén.

19 900 Ft
Egységár: 663 Ft /ml

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 150204 Kategóriák , Brand:

A permet ionösszetétele a bőr számára tökéletes pH-t biztosít, ez teszi lehetővé a mélyebb rétegekbe jutást és a nagyfokú hasznosulást, miközben táplálja is a hámréteget.

Az EXAGE O4 OXI – ELIXIR 36%-os sűrűségű oxigént tartalmaz, amely a tudományosan lehetséges legmagasabb koncentrációjú oxigén.

Az oxigén hiánya felgyorsítja az öregedési folyamatokat. Az oxigén segítségével megnő a sejtek aktivitása, a sérült vagy hibás működésű sejtek helyett gyorsabban képződnek új sejtek.

A bőr revitalizációja hatékonyabb lesz, ugrásszerűen nő a bőr rugalmassága, láthatóan javul a textúrája, simasága, fiatalabb látványt nyújt.

A bőrünkben lejátszódó összes élettani folyamatnak oxigénre van szüksége.
A szöveteinkben raktározott oxigén szintje azonban az életkorral, illetve a környezetszennyezés, nem megfelelő táplálkozás, dohányzás, mozgásszegény életmód hatására csökken. Ennek látható jelei vannak arcunkon.
Bőrünk petyhüdtebbé, sápadttá, ráncossá válik, megereszkedik.
A szöveti oxigén pótlására kifejlesztett EXAGE O4 OXI – ELIXIR mist ion összetételénél fogva alkalmas arra, hogy a folyadékban lévő oldott oxigént eljuttassa a hámréteg aljára és az irhába, és csak ott kezd el hasadni a különleges 4 atomot tartalmazó oxigén molekula elektrolízis útján és a sejtek számára felvehető formává alakul.

A 360.000 ppm sűrűség azt jelenti, hogy a permetnek magasabb az oxigéntartalma, mint a levegőnek. 36%- os az aktív stabilizált oxigén mennyisége, amely jelenleg a tudományosan létrehozható legnagyobb sűrűség.

A szöveti oxigén szintje mérhetően nő a mist használatának köszönhetően. Az EXAGE – Laser Beauty System rendszerébe tartozó Safe Laser 500 Infrával együtt használva a vérkeringés hatalmas lendületet kap, és mindenhová képes lesz eljuttatni a tápanyagokat és az oxigént a testben.

Megtisztított bőrre permetezzük 15 cm távolságból, naponta 1-2 alkalommal.

Kiszerelés: 30 ml

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top