Barion Pixel

Lélekcsemegék

Mindennapi kísérőid a teljesség és a boldogság felé vezető úton – 365 gyönyörű üzenet az év minden napjára

Arató Mónika

BIOENERGETIC Kiadó Kft

392 oldal

Kötés: puha-táblás

ISBN: 9789632914459

Tömeg: 300 g

Megjelenés éve: 2020

3 990 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 106516 Kategória Brands: ,

Szeretnél megérkezni a Teljességbe? Szeretnél boldogabb perceket, órákat, napokat, heteket? A Lélekcsemegék támogatnak, hogy ne hagyd magad! Ne hagyd magad befolyásolni a negatív események, emberek, hatások által.

Ha tartósan magasan tartod a rezgésszintedet, az életed is átalakul úgy, ahogy szeretnéd. Ha mindennap rendszeresen elolvasod őket, segít, hogy az észlelésedet átalakítsd, és a figyelmed fókusza a sok hatás közül, ami egy nap alatt ér, olyan dolgokon legyen, amelyek támogatnak a boldogabb és teljesebb élet megteremtésében. Abban támogatnak, hogy az legyél, aki valójában VAGY.

A Lélekcsemegék magukban rejtik az Évkör energiamintázatát. Hangolódj rá az Évkörre, mert azzal a saját jól-létedet segíted elő, és jobban megérted a vágyaid és kihívásaid mögött rejlő okokat. Segítségével visszatalálsz a Természetanyához és saját valódi természetedhez is. Töltsenek fel a Lélekcsemegék erővel, hittel és bizalommal az év minden egyes napján!

„A Lélekcsemegék az első olyan csemegéspult, ahol a csemegék fogyasztása nem testsúlygyarapodáshoz, hanem a szívedben élő Szeretet és Bölcsesség növekedéséhez vezet.”
Balogh Béla

A meditációhoz tartozó leírást itt találod: Lelekcsemegek_meditacio

 

Ne hagyd magad befolyásolni a negatív események által! Ne hagyd, hogy az élet csodáját bármi beárnyékolja! Ne engedd, hogy a félelmeid hatása alá kerülj és azok átvegyék az uralmat feletted!

Minden napra jut egy lélekemelő megerősítés az „Évkör energiamintázatában”, ami folyamatosan segít magasan tartani a rezgésedet. Alakítsd át az észlelésedet, és a figyelmed fókuszát tartsd tudatosan olyan dolgokon, amelyek támogatnak téged egy boldogabb, teljesebb élet megteremtésében! Tegyél magadért, a jól-létedért! Értsd meg jobban a vágyaidat és a kihívásaid mögött rejlő okokat! Találj vissza a Természetanyához és saját, valódi természetedhez!

Ébreszd fel a szívedben rejlő szeretetet és bölcsességet! Eljött a magvalósítás ideje!

Arató Mónika (Simrat Kaur) és Horányi Ágnes beszélgetése: http://www.vntv.hu/2020/12/igazi-csemege-a-leleknek/

Kérem engedélyezze a képek betöltődését

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top