Reggeli smoothie Zöld arany
Indítsa jól a napját, sőt folytassa is jól! A Viva Natura élő-szárítmányokból a nap bármely időpontjában gyorsan és egyszerűn tud, a szervezetét támogató tápanyagokban gazdag italokat készíteni.
Ön dönti el, hogy csak összerázza, vagy felturbózza szezonális zöldségekkel – gyümölcsökkel és összeturmixolja egészséges „védő” italát!
Búzafű por 150g
A búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet. A búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-vitaminok), ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tartalmaz. A porított búzafű grammja többek között 2,4 mg C-vitamint, 1,6 µg B12-vitamint, 10,6 µg folsavat, közel 300 µg béta-karotint, 30 mg káliumot, 200 µg vasat, 18,2 µg cinket, 0,1 µg szelént, 300 µg luteint tartalmaz. Legjellemzőbb hatóanyaga a klorofill, mely a növényi anyagcsere legfontosabb jellemzője. A búzafű por 5,4 mg/ g klorofillt tartalmaz.
A technológiánk révén a búzafüvet úgy tudjuk szárítani, majd leporítani, hogy közben megőrizze értékes beltartalmát, a természet adta ízvilágát és színét.
Kollagén Plusz Hialuronsav -hialuronsav, kollagén és C-vitamin tartalmú citrom ízű italpor édesítőszerrel
100%-BAN TERMÉSZETES ANYAGOKAT TARTALMAZ
35 adag -5 400 mg kollagén/adag
Cukormentes
Összetétel: hidrolizált marhakollagén peptid, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, aroma, L-aszkorbinsav, édesítőszer: szukralóz
Felhasználási javaslat: napi egy adagolókanál (7 g) porkeverék 2-3 dl vízben egyenletesen elkeverve. A tökéletes oldódáshoz 2-3 percre is szükség lehet.
A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
*NRV%: Felnőtteknek ajánlott napi beviteli referenciaérték
Kombucha koncentrátum BÚZAFŰVEL (500 ml)
“Egykor a Császárok itala volt, most az italok császára.”
Kombucha ital 3-103 éves korig nemtől függetlenül mindenkinek.
A Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé.
Felhasználói tapasztalatok szerint, számos, az egészséget támogató hatással rendelkezik, így egyre több kutató csoport szentel neki nagy figyelmet.
A Kombucha tea bizonyítékokon alapuló egészségügyi előnyei:
A Kombucha egy fermentált tea, amelyet évezredek óta fogyasztanak.
Rendszeres fogyasztása az egészségünkre, nemcsak a szokványos tea jótékony hatásával bír, hanem a benne élő mikroorganizmusoknak és hatóanyagoknak köszönhetően, probiotikumként támogatja emésztőrendszerünket.
A Kombucha enzimeket is és antioxidánsokat is tartalmaz.
Íme a kombucha legfontosabb egészségügyi előnyei, amiket tudományos bizonyítékok is alátámasztanak:
- A Kombucha a probiotikumok tárháza
Azt már mindenki tudja, hogy a Kombucha vagy Kínából vagy Japánból származik. Igazából bárhonnan is örököltük, nagyon hálásak vagyunk érte és a többezer év alatt összegyűjtött tapasztalatokért is, amit lassan a tudományos világ is elfogad. Greenwalt és munkatársai 2000-ben leírták, hogy méréseik alapján a gombakultúra előállít szerves savakat (pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav, citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz, lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat, diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B csoportja, D-vitamin)……. (folytatás) IDE KATTINTVA!
(Amennyiben többet szeretne tudni a csodálatos kombucháról, kérem olvassa el a fenti blog cikkünket, melyek tartalmazzák a kutatási eredmények mellett azok forrását is).
A tapasztalatok szerint a szerves savak hozzájárulnak a bélflóra és az immunrendszer normális működéséhez, helyreállításához, az enzimek pedig a jó anyagcsere működést segítik elő.
A búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet. A búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-vitaminok), ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tartalmaz.
Nettó térfogat: 500 ml
500 ml koncentrátumból 4,5 l kombucha ital készíthető.
Hígítási arány: 1:8 – 500 ml koncentrátumból 4,5 l kombucha ital készíthető
Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!
Mentes tulajdonságok:
Összetétel: Víz, cukor, fekete tea, búzafű, szegfűszeg, fahéj, kombucha tenyészet.
Alkoholtartalom: 1,5 % (v/v)
Fogyasszon Ön is a testet, lelket üdítő tradícionális Kombucha italt!
Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható. Hígítási arány: 1:8
Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!
A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.
A kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amikből élettanilag hasznos anyagokat hoz létre.
Miért ne legyen finom, ami egészséges?
További ötletek a felhasználáshoz: