Kérdése van? Hívjon most: 06-27-358-465

0 termék
: 0 Ft
A kosarad üres!
Termék frissítés
Kuponkód
hozzáad
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
pénztár

Szivárvány szakácskönyv

MEGJELENT A SZIVÁRVÁNY SZAKÁCSKÖNYV
 

Először is szeretnénk megköszönni a türelmüket! Nincs olyan nap, hogy ne kapnánk olyan kérdést, hogy mikor jelenik meg a Szivárvány Szakácskönyv, melynek két év óta ígérjük a megjelenését. Nagy fába vágtuk a fejszénket, ugyanis egy teljesen új étkezési szokást kell létrehozni, bevezetni a meglévő Viva Natura porokból. Lassan negyvenféle porból válogathatnak, ám emellett varázskézre is szükség volt. Szerencsére megtaláltuk Lénárt Gittát, aki a nyers ételek "szakácsa" Magyarországon. Ő fedezte fel az élő szárítmányokban rejlő óriási lehetőséget, és mindennek elkészítette a nyers, és ezzel párhuzamosan a gyors változatát is.

 

A Szivárvány Szakácskönyvet május 16-án mutatjuk be először a 31. Kombucha Napon. Addig is aki érdeklődik a téma iránt, az a weboldalunkon is tájékozódhat (www.vivanatura.hu). A jó hír, hogy létrehoztuk a Szivárvány Szakácskönyv Facebook oldalát is (https://www.facebook.com/pages/Szivárvány-Szakácskönyv/793462120702870), ahol lehetőségük nyílik az Önök által elkészített receptek, valamint a Szivárvány Szakácskönyvből kimaradt receptek publikálására. Ezen kívül Lénárt Gittával is tudnak kommunikálni ezen a felületen. Várjuk véleményüket, tapasztalataikat!. Ez a mozgalom csak most indult el, de Önök lesznek azok, akik a meglévő porokból olyan ételkölteményeket fognak létrehozni és megosztani velünk, amelyeknek köszönhetően a Szivárvány Szakácskönyv mozgalom jóval túljuthat hazánk határain. A Szivárvány Szakácskönyv egy új dimenzió a másképp gondolkodó Egészség-be-fektetők világában!

 

Figyelje akcióinkat rendezvényeinket, hol tud kedvezményesen a könyvhöz hozzájutni.

 

Jakab István

szivk
Találatok: 1 - 24 / 24 Mutass: terméket laponként
Találatok: 1 - 24 / 24 Mutass: terméket laponként

Kövessen Minket a Facebookon

safelaser info box200

safe laser 500 box200

safe laser 150 box200

safelaser kiss gergely box220

Dr. Kiss Gergely
háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó ajánlásával

Chat indítás
1
Kérjük nyomja meg a Chat gombot az üzenetküldés indításához! Üzenetére a választ a Facebookon/Messenger alkalmazáson keresztül küldjük meg.

Chat