Barion Pixel

Transpersonal vitalizáló és fejlesztő kártya csomag

Transpersonal vitalizáló és fejlesztő kártya csomag – 8+1 db kártya

12 000 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha a termék ismét raktáron van és rendelhető.

Cikkszám: 106600 Kategória Címke Brand:

A Transpersonal® speciális vitalizáló és fejlesztő kártyákról

Használata segíti az egyes energia minőségek hiányainak pótlását. Többlet erővel tölt fel a különféle jellemi és tevékenységi változásokhoz, amelyek támogatják az egyén hatékonyabb előmenetelét. A speciális energiaminőségek kódjait tartalmazó eszközzel Test-Lélek-Szellem szintű létállapot változás érhető el.

Az élet kihívásai folyamatos edzésben tartanak minket, s ehhez egyre nagyobb mértékben szükségünk van élet- és lelkierőre is. Ahhoz, hogy egy élethelyzetet sikeresen megoldjunk, megfelelő információ és ép aura szerkezet, valamint hozzá társított erő, energia szükséges.

A szent szimbólumok kozmikus ideákat és energiákat sugároznak át az emberi tanítványok szellemébe, lelkébe és aurájába, ha a megfelelő módon alkalmazzuk őket.

Legyen az bármilyen változást támogató energia, ha nem áll rendelkezésünkre tárházunkon belülien, akkor azt valamely módon meg kell szerezzük.

A Transpersonal® speciális vitalizáló és fejlesztő kártyák a rezgések által generálják és adják át az életösztönhöz és egyes változások megvalósításhoz kellő támogató energia töltöttségeket.

Használata: fekvő relaxációs helyzetben, vagy fürdőkád vizébe rakva, kádban relaxálva a használati utasításoknak megfelelően.

Előnyei:

 • rugalmas és vízálló
 • hordozható, bárhol használható
 • egyes kellemetlen tünetek azonnali csökkentésére is használható
 • Test-Lélek-Szellem hármasság energetikai területeire egyaránt hatással van
 • támogatja a lehetőségek megragadását és a teremtési folyamatokat
 • segíti az egyén egyes témáiban az elengedéseket és a változtatásokat.

Az eszköz hatásmechanizmusa

A fejlesztő kártya az egyes csakrákon keresztül és az azokhoz kapcsolódó aura energetikai területein is segíti a kalibrált energiákkal való töltekezést. Ezen energiák táplálják az egyes emberi és spirituális tulajdonságok működtetését, valamint jó közérzetet és vitalitás növekedést eredményeznek az egyénben.

Természetesen az energia felvételéhez, áramoltatásához szükséges az energetikai szerkezet és a meridiánok, valamint a csakrák állapotának rendezése és karbantartása is.

Kinek ajánlott az eszköz használata?

Mindenkinek, aki egy adott időszakban jobb teljesítményt vagy energia visszatöltést szeretne elérni, vagyis többlet energiákkal akarja támogatni életműködtetését, változásait.

Funkciójuk szerint többféle fejlesztő kártya van, amelyek egyenként vagy ebben a formában csomagban is megvásárolhatók:

Esélyegyenlőség szimbóluma: segíti az életbeli lehetőségek megragadását. A teremtési folyamataink megvalósítását támogatja.
Férfi energia szimbóluma: Férfi energia minőségekből a racionalitás, döntő, vezető, megvilágítani tudó, tudatos, bölcs, előre húzó, céltudatos, rendszerképző, határozott minőségeket támogatja.
Lélektudatosság szimbóluma: emberi tudatunk és a lélek tudatossága közti híd működtetését támogatja, így a lélekben lévő magasabb tudatosság és ösztönök (egyéntől függően) nagyobb mértékben, határozottabb módon jelennek meg. Intuíciós, kreatív gondolatok, illetve ön-önségi képességek felszínre hozását, és azok áramoltatásának fenntartását támogatja.
Női energia szimbóluma: női energia minőségekből a szeretet, befogadás, elfogadás, a gyengédség minőségeinek mozgatója. Azonnali, részletesebb érzékelések, az intuíciók, a megérzések, toló és támogató minőségeket gerjeszti.
Regeneráló szimbólum: auránk energetikai központjait és szerkezeti részeit rendezve regenerál. Az eredeti egészséges működés visszaállítási kódjával átfogó hatást gyakorol a Test-Lélek-Szellem területeire.
Teremtői idealitás szimbóluma: egység, egyetemesség és a lehetetlenség kiküszöbölésének szimbóluma. A tiszta, isteni minőségünkhöz való kapcsolódásunkat erősíti.
Tudati megértés szimbóluma/Tanuló szimbólum: a kognitív tudati tevékenységet gerjeszti. Fokozza a témák megértését és tudatosodásukat. Segíti a tanulást, az információk rögzítését.
Tűz szimbólum: megerősíti az egyes csakrákat, erősít egyes jellemvonásokat, lendületet, motivációt kelt.
A fejlesztő kártyák formátumában létrehoztuk a már ismert élet virága szimbólum kártyát is, amely segít annak, aki önismeretre és életismeretre tudatosabbá szeretne válni, aki belső felismeréseket szeretne, aki összhangba akar kerülni a saját sorsával, aki emelni szeretné aurájának rezgését.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés