Kérdése van? Hívjon most: 06-27-358-465

0 termék
: 0 Ft
A kosarad üres!
Termék frissítés
Kuponkód
hozzáad
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
pénztár

VCO kókuszolaj (250 ml)

ÚJRA KAPHATÓ!
VCO - (Virgin Coconut Oil)
hidegen sajtolt szűz kókuszolaj
VCO_k__kuszolaj_4f44f68322be5.jpgVCO_k__kuszolaj_4f44f68322be5.jpg
Fogyasztói ár kedvezménnyel
2915 Ft
Kedvezmény
Egységár: 11 Ft/ml
Leírás
 
Nettó térfogat: 250 ml

Összetétel: extra szűz, hidegen sajtolt kókuszolaj

Tárolás: Felbontás után hűtőben tartandó 4-15 C-fok között

A hidegen sajtolt kókuszolaj kellemes kókuszillatú és kissé kókusz ízű, illat- és ízaromája a friss kókuszéra emlékeztet. A hidegen sajtolt kókuszolaj folyékony állapotban átlátszó, mint a tiszta víz.

Figyelmeztetés!
Kisgyermekek elől gondosan zárjuk el! 

Vélemények

2016. december 20. kedd
Kedves István!

Azért gondoltam, hogy írok Önnek, mert mint korábban már leveleztünk erről, vásároltam Önöktől vco kókuszolajat. Nagyon szeretem főzéshez és arcápoláshoz is.

A húgomnak egy hónapja született kisbabája és ajándékoztam neki a kókuszolajból, mert ahogy Ön is mondta a vntv-s riportjában,... a kislánya még játszani is azzal szeret[ne].

Szóval odaajándékoztam a húgomnak a kókuszolajat, elmondtam, hogy krémként és főzéshez is használhatja. Aztán húgom Bogika születése után [én magam is láttam] minden nap legalább egyszer be szokta kenni ezzel a vco kókuszolajjal a kicsi egész testét.

Nos, amiért tulajdonképpen írok az az, hogy a napokban a védőnő megdicsérte, hogy milyen szép a bőre a kisbabának.

Mindketten rögtön arra a következtetésre jutottunk, hogy biztosan a kókuszolajnak köszönhetően, mert nem is kenegeti mással.

Szóval örülök neki, hogy bár ahogy a riportban mondta, nem nagyon éri meg a termék forgalmazása [legalábbis az adott áron], de mégis megteszi, mert mi nagyon szeretjük és kérni is szeretném, hogy a továbbiakban is [ha lehetséges] maradjon forgalomban ez a termék.

Köszönettel és Üdvözlettel:

Békés, Boldog, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánva Önnek, Családjának, a Viva Natura bolt dolgozóinak és a VNTV stábnak is:

Bor Csilla
Csili

Kövessen Minket a Facebookon

Chat indítás
1
Kérjük nyomja meg a Chat gombot az üzenetküldés indításához! Üzenetére a választ a Facebookon/Messenger alkalmazáson keresztül küldjük meg.

Chat