Kérdése van? Hívjon most: 06-27-358-465

0 termék
: 0 Ft
A kosarad üres!
Termék frissítés
Kuponkód
hozzáad
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!

VCO Kókuszolaj 325ml

VCO - (Virgin Coconut Oil) 325ml
Amíg a készlet tart!
hidegen sajtolt szűz kókuszolaj
Fogyasztói ár kedvezménnyel
2 915 Ft
Kedvezmény
Egységár (Ár/ml):8,97 Ft
Leírás

VCO kókuszolaj 2019. január 1-től +30%-kal töltve,

250 ml helyett 325 ml

Ameddig a készlet tart!

 
A kókuszolaj a legtelítettebb az összes, főzéshez használatos olaj közül, tehát ez marad a legstabilabb magas hőmérsékleten is, igen kicsi az esélye az ártalmas transzzsírok kialakulásának
Ellenálló a hővel szemben, nehezen oxidálható. Az oxidáció csak 198 Celsius fok fölött megy végbe. A kókusz olaj tehát a legegészségesebb főzőolaj.
Mindenkinek ezt az olajat ajánljuk sütéshez, főzéshez!
 
Nettó térfogat: 325 ml

Összetétel: extra szűz, hidegen sajtolt kókuszolaj

Tárolás: Felbontás után hűtőben tartandó 4 -15 C° között

A hidegen sajtolt kókuszolaj kellemes kókuszillatú és kissé kókusz ízű, illat- és ízaromája a friss kókuszéra emlékeztet. A hidegen sajtolt kókuszolaj folyékony állapotban átlátszó, mint a tiszta víz.

Figyelmeztetés!
Kisgyermekek elől gondosan zárjuk el!
 
Származási helyén a kókuszpálma az őslakosok számára az élet alapja: gyógyszer, egészséges étel és ital készül a gyümölcsből, rostok és háztartási felszerelések a héjból, kosarak és tetők a leveléből, a fája az egyetlen helyileg elérhető faanyag. A rügyeiből kipréselt nedvből édes szirupot, cukrot és szeszesitalt készítenek.
A csendes-óceáni szigetvilágban és a Fülöp-szigeteken az élet fájának hívják, Indiában pedig „kalpa vrisha”-nak, mely annyit jelent: minden, ami az élethez szükséges.
A kókuszpálmák a világ egyik fő élelmiszer ellátói. A többi ilyen mértékben használt élelmiszerrel összehasonlítva, a kókusz (még) nem génmanipulált, és nem kezelik vegyszerrel.
A kókuszpálmákat jó minőségű termőtalajba ültetik, ezért nagy mennyiségeket tudnak betakarítani. Azonban néhány területnek olyan kitűnő táptalaja van, ami nemcsak a növény növekedéséhez szükséges tápanyagban gazdag, hanem olyan nyomelemekben is, amelyek a gondos előállítást követően majd a késztermékben is megtalálhatóak lesznek.
A kókuszolaj és a kókuszzsír között valójában csak az olvadási hőmérsékletben van különbség, az olaj 24-25 Celsius fokon szilárdul meg.

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kövessen Minket a Facebookon