Kérdése van? Hívjon most: 06-27-358-465

0 termék
: 0 Ft
A kosarad üres!
Termék frissítés
Kuponkód
hozzáad
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
pénztár

Szolgáltatási feltételekViva Natura webáruház
vivanatura_logo_orange_250x85.png

Távszerződés

Vásárlási feltételek a www.vivanatura.hu webáruházban

Megrendelésének leadásával Ön a Green Blood Kft. vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

A szerződés tárgya a Green Blood Kft. www.vivanatura.hu internetes áruházában található valamennyi illetve bármelyik árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.
Adataink:
Cégnév: Green Blood Kft.
Cím: 2151 Fót Németh Kálmán út 34-36.

Cégjegyzékszám: 13-09-124974 Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 14566493-2-13

Telefonszám: 06-27-358-465
Fax: 06-27-358-499

Vevőszolgálati kapcsolattartó: Gyurik Rita
Kapcsolattartó telefonszáma: 27-358-465
email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Általános

1. A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Green Blood Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Green Blood Kft. címe: 2151 Fót Németh Kálmán út 34-36. ; (Adószám: 14566493-2-13, Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-124974, telefon: 06-27-358-465, 06-30-977-3939; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:
2. A Szállító köteles utánvéttel, postai úton a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
3. Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni, amennyiben azt korábban elektronikus úton még nem rendezte.

4. A vevőnek jogában áll, hogy a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elálljon. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs, azonban a lemondást telefonon és írásban is jeleznie kell.
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám:
06-27-358-465
Fax szám:
06-27-358-499
5. Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Dunakeszi Járásbíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.
6. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Green Blood Kft. nem iktatja.

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

1. Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak garantáltak, azok nem változnak a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban
2. A vételár kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módokon történhet:
A vételár kiegyenlítése történhet:
1. Utánvétellel
A termék kézhezvételkor a kiszállító (Posta) kézbesítőjének készpénzben.
2. Előre átutalással (Egyelőre nincs, csak külön kérésre!)
A vevőnek lehetősége van a vételárat előre átutalni, ebben az esetben a megrendelt áru átvételekor semmilyen fizetési kötelezettsége nincs.
3. Személyes átvétel esetén készpénzzel.
4. Bankkártyával a weboldalunkon keresztül.  (ÁTMENETILEG SZÜNETEL!!!)
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Bankkártyás Fizetés a K&H bankon keresztül" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Szállítási módok:
A megrendelt árut

  1. Magyarország területén a Magyar Posta szállítja ki.

A szállítási költség 12.700,- Ft rendelési érték alatt egységesen 1.375,- Ft
12.700,- Ft rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes

  1. A megrendelt árut személyesen is átveheti Márkaboltunkban az alábbi címen:

Viva Natura Márkabolt, 2151 Fót, Németh K. u. 34-36.
Nyitvatartási idő:
Hétfő - Kedd - Csütörtök: 8.30 - 16.00
Szerda: 8.30 - 17.00
Péntek: 8.30 - 16.00

Ebédidő minden nap 12.30 - 13.00
Egyedi igény esetén telefonos egyeztetés lehetséges a 06-27/358-465 telefonszámon!

  1. Külföldre jelenleg nincs lehetőségünk terméket szállítani!

A szállítási idő a rendelés leadásától számított maximum 14 munkanap.

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

1. A vevő az áru átvételét követő tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerint.
2. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a Green Blood Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.
3. A Green Blood Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolásban, a termékek élelmiszer jellegére tekintettel bontatlan állapotban lévő termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.
4. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V.törvényben (Ptk.) és a 19/2014. (IV.29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak.

A felelősség korlátozása

1. A www.vivanatura.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
2. A Green Blood Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

  1. Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen hibás adat.
  2. Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.vivanatura.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
  3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  4. Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
  5. Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  6. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

3. A Green Blood Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen közvetett vagy közvetlen kárért, ami a www.vivanatura.hu áruházhoz való csatlakozás miatt a vásárlónál következett be.
4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
5. Egyedül a vásárló felelős a www.vivanatura.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a www.vivanatura.hu áruházban való vásárlásért.
6. A Green Blood Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az ő érdekkörében merül fel.
7. A Green Blood Kft. bármikor szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a www.vivanatura.hu áruházban történt megjelenés időpontjától lép hatályba, de folyamatban lévő teljesítésre nem vonatkozik.
8. A Green Blood Kft. bármikor szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a www.vivanatura.hu áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét. A Green Blood Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.
9. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás online megtalálható a www.vivanatura.hu áruházban. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
10. Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Green Blood Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult kifogást emelni a döntés ellen és kártérítést követelni.

Adatvédelem, személyes adatok

1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden vásárlónak joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely vagy akár az összes általa megadott információt, adatot.
2. A Green Blood Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve a szállító cégnek átadja. Az alvállalkozók a Green Blood Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
3. Külön rendelkezés hiányában a Green Blood Kft. a www.vivanatura.hu regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól.

A Green Blood Kft. a hírlevél listáról való leíratkozást mind elektronikusan (a honlapon keresztül), mind papír alapon (a személy egyértelmű beazonosítását lehetővé tevő adatokat tartalmazó, két tanú előtt aláírt) postai úton megküldött levélben biztosítja.

A webáruház üzemeltetője

Green Blood Kft.
Címe: 2151 Fót Németh Kálmán út 34-36.

Cégjegyzékszám: 13-09-124974 Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 14566493-2-13
Telefonszám: 06-27-358-465
Fax: 06-27-358-499

Vevőszolgálati kapcsolattartó: Gyurik Rita
Kapcsolattartó telefonszáma: 06-27-358-465
email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Rólunk
Kapcsolat

Kövessen Minket a Facebookon

Legkedveltebb termékeink

Spir_Chor_100__t_4f44e0cb4a3f9.jpg
Spir-Chor 100% tabletta (78 db)
2752 Ft
Egységár: 70,56.- Ft/g
Likarap kapszula (78 db)
Likarap kapszula (78 db)
2448 Ft
Egységár: 62,8 Ft/g
C-Vitamin_por
C-vitamin étrend-kiegészítő por (150g)
1770 Ft
Egységár: 11,8 Ft/g
búzafű por
Búzafű por (150g)
1264 Ft
Egységár: 8,4 Ft/g
Kombucha C koncentrátum (500 ml)
Kombucha C koncentrátum (500 ml)
1669 Ft
Egységár: 3,3 Ft/ml

Chat indítás
1
Kérjük nyomja meg a Chat gombot az üzenetküldés indításához! Üzenetére a választ a Facebookon/Messenger alkalmazáson keresztül küldjük meg.

Chat