Barion Pixel

Viva Kontakt Partnerprogram tájékoztató

Kérjük olvassa el tájékoztatónkat a Viva Kontakt ajánló partnerprogramról!

Röviden az etikus termékajánlási programunkról:

Az ajánló rendszerünk tulajdonképpen egy partnerprogram, amelynek segítségével a szerződött ajánlók jutalékban részesülnek a közvetített pácienseik, vásárlók megvalósult webáruházas vásárlásai után.

Tehát a termékeink személyes, vagy hirdetés megosztás általi népszerűsítésével, plusz jövedelem szerzési lehetőséghez juttatjuk ajánlóinkat.

A Viva Kontakt ajánló partnerprogram a közvetített pácienseknek, vásárlóknak is kedvező, hiszen akár folyamatosan kupon kedvezménnyel vásárolhatnak a partnereink ajánlása révén.

Kinek ajánljuk főként Viva Kontakt ajánló partnerprogramot?

Olyan védőnőknek, természetgyógyászoknak, alternatív módszerek iránt érdeklődő orvosoknak, táplálkozás tanácsadóknak egészség javító terapeutáknak, kereskedelmi szolgáltatóknak, akik a saját megtapasztalásuk okán, illetve a hazai gazdaság támogatása miatt is szívesen ajánlanák a webshopban található Viva Natura, Zöldvér, Kombucha márkatermékeket.

Hogyan működik etikus Viva Kontakt személyes ajánló programunk?

 • Első lépésként Önnek regisztrálnia kell a https://vivanatura.hu/partner-program/ webáruházban mint felhasználó. 
 • A sikeres regisztrációt követően felvesszük önnel a kapcsolatot, és az általunk megküldött szerződés aláírását és részünkre való visszaküldését követően aktiváljuk a Partnerprogramban való részvételét.
 • Érvényesítjük regisztrációját és kap egy forgalom követőkódot, ami a webshop rendszerben lehetővé teszi az Ön által küldött vásárlások utáni jutalék kiszámítását.
 • Ön megigényli kedvezményes vásárlásra jogosító 10%-os kupon kódját. Ezt a kupon kódot Önnek mindig, mint termék ajánlónak fel kell tüntetni online megosztásaiban, vagy rá kell írnia az ajánló kártyára. Ezzel páciense webshopunkban 10%-os kedvezménnyel tud vásárolni. (Ön termékajánlást tehet papíron ajánló kártyával és emailben, online felületeken) 
 • Ha a páciens az Ön ajánlására vásárol a weboldalon és akár a kupon kódot alkalmazva megvásárolja a terméket, akkor így egy általunk mérhető webshopos eladás születik.
 • A Viva Kontakt weboldal rendszer ekkor, levonva a kedvezményeket 7% jutalékot számol Önnek a megvalósult vásárlások után.
hogyan mukodik viva kontakt szemelyes ajanlo program

A Viva Kontakt hirdetés megosztás együttműködésről

Ha Ön rendelkezik Facebook, vagy saját weboldallal, akkor egyszerű megosztásokkal is plusz jutalék lehetőséghez is juthat.

A Viva Kontakt partner a Viva Natura által készített banner, blogcikk hirdetéseket helyezhet el a saját honlapján, illetve social media csatornáin pl Facebook, Instagram, amellyel népszerűsiti termékvásárlási lehetőséget és ezzel vevőket küld a Viva Natura webshopba. Amennyiben az Ön ajánló kódjával kapcsolt hirdetés-posztmegosztásával átirányított vevő vásárol a Viva Natura webshopban, a Viva Kontakt partnerprogram 7% jutalékot számol Önnek mint a hirdetést megosztónak. A partnerprogramban nem csak az azonnali, hanem a későbbi tranzakciók után is jutalékot kap a hirdetéseket megosztó partner.

viva kontakt hirdetes megosztas

Mind kettő együttműködésre vonatkozólag:

 • www.vivanatura.hu webáruházban történt kifizetett étrend-kiegészítők vásárlása után közvetítünk jutalékot a partnernek
 • Kizárólag a kifizetett és vissza nem váltott termékek után történik a jutalékszámítás
 • A egyenleg elszámolás és kifizetés minden tárgyhót követő hónap 20 után történik
 • A szerződés, illetve vállalkozói kiállított számla ellenében történik a jutalék kifizetés
 • Szerződött ajánló partnereink a pácienstől és hirdetés megosztásból származó minden vásárlás után megkapják a jutalékot a szerződés hatálya alatt.

Mibe kerül ez Önnek, leendő ajánlónak?

A Viva Kontakt ajánló partnerprogrami együttműködésben való részvétel ingyenes, csak a rendszerbe való regisztrálási időt kell ráfordítania.

Sikeres együttműködést támogató garanciák:

Viva Kontakt ajánló partnerprogram alapja a Viva Natura egyszerű, ám de profi működésű weboldal rendszer, ami a GDPR előírások maximális betartása szerint üzemel.

A Viva Natura 25 éve  stabil hazai gyártó vállalkozásként folyamatosan termék és termék kínálat fejlesztést végez.

Folyamatos média és marketing tevékenységgel támogatjuk a termék vásárlási forgalmat.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top