Barion Pixel

38. Országos szakmai konferencia (Kombucha szakmai nap)

38 Konferencia Header

Ön itt a 2020-09.25. történt Online szakmai konferencia napunk felvételeit nézheti meg.

Tény, hogy a siker záloga az, hogy előbb legyünk felkészültek egyes témákban, mielőtt az életeseményként megnyilvánulna.

Ha Ön is szeretné tudását frissíteni immunerősítés és táplálkozás témában, akkor nézze meg alábbi a szakmát képviselő doktorok, természetgyógyászok, kutatók, táplálék-kiegészítő fejlesztő szakemberek aktuális új információit, melyeket mind munkájuk, valamint személyes életvitelük során is hasznosítani tudnak.

Ha Ön viszonteladóként nézi meg a filmeket (gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozók) és szeretne megrendelést leadni, akkor azt ide klikkelve regisztráció, vagy bejelentkezést követően a https://trade.vivanatura.hu oldalon adhatja le.

Ha Ön szakmai kollégaként tekinti meg a videókat (pl.: védőnő, természetgyógyász, terapeuta, étkezési tanácsadó) és szeretne vásárolni azt ide klikkelve a https://vivanatura.hu weboldalon teheti meg.

Figyelmükbe ajánljuk!

Nézze meg további partnereinket és termékeiket

Kedves egészséget támogató Kolléga!

Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a természetgyógyászok, terapeuták, táplálkozási tanácsadók rendszeresen ajánlják a Viva Natura, Zöldvér, Kombucha magyar gyártású étrend-kiegészítő termékeinket.

Szeretnénk meglévő és új ajánlóink bizalmát meghálálni, ezért létrehoztuk a Viva Kontakt ajánló partneri programot, amellyel viszont jutalmazni kívánjuk azokat, akiken keresztül a Viva Natura webshopban vásárlás született.

Továbbá információt kérhet, a bevétel kiegészítést nyújtó Új Viva Kontakt ajánló partnerprogramunkról és affiliate rendszerünkről Dévity Istvántól a 06 30 143 4980 telefonszámon.

Viszonteladóknak

A trade.vivanatura.hu viszonteladói oldalon való regisztrációjának jóváhagyása után láthatják a viszonteladói listaárunkat. Egyedi viszonteladói a kedvezmények igénybevételéhez keresse fel kollegánkat Dévity Istvánt a 06 30 143 4980 telefonszámon.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-127206/2017.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés

   FIGYELEM!

   Tisztelt Vásárlóink!

    Technikai okok miatt a +36 27/358-465 számon pillanatnyilag nem vagyunk elérhetőek, hívja a +36 27/358-332 számot. Köszönjük szíves megértésüket!”