Barion Pixel

38. Országos szakmai konferencia (Kombucha szakmai nap)

Dr. Letoha Tamás: Immunerősítés természetesen

Ha Ön viszonteladóként nézi meg a filmeket (gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozók) és szeretne megrendelést leadni, akkor azt ide klikkelve regisztráció, vagy bejelentkezést követően a https://trade.vivanatura.hu oldalon adhatja le.

Ha Ön szakmai kollégaként tekinti meg a videókat (pl.: védőnő, természetgyógyász, terapeuta, étkezési tanácsadó) és szeretne vásárolni azt ide klikkelve a https://vivanatura.hu weboldalon teheti meg.

Dr. Letoha Tamás:

Dr. Letoha Tamás kutatóorvosként gyógyíthatatlan betegségekre keresi az ellenszert.

A gyógyszer- és funkcionális élelmiszerfejlesztésre szakosodott Pharmacoidea Kft. célja gyógyíthatatlannak tartott kórképek ellenszereinek kifejlesztése és a rászorulókhoz történő mihamarabbi eljuttatása.

A cég vegyészekből, biológusokból, biomérnökökből álló kutatócsoportja Dr. Letoha Tamás vezetésével a modern orvostudomány kritikus pontjaira keresnek megoldást, innovatív gyógyszerjelöltek, sejtterápiák és nagy hozzáadott értékű funkcionális élelmiszertermékek formájában.

Immunerősítő termékeink fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Kérdése van az előadással kapcsolatban?

A következő előadás:

Az előadás kezdetéig hátra lévő idő:
nap
óra
perc
másodperc

Kedves egészséget támogató Kolléga!

Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a természetgyógyászok, terapeuták, táplálkozási tanácsadók rendszeresen ajánlják a Viva Natura, Zöldvér, Kombucha magyar gyártású étrend-kiegészítő termékeinket.

Szeretnénk meglévő és új ajánlóink bizalmát meghálálni, ezért létrehoztuk a Viva Kontakt ajánló partneri programot, amellyel viszont jutalmazni kívánjuk azokat, akiken keresztül a Viva Natura webshopban vásárlás született.

Továbbá információt kérhet, a bevétel kiegészítést nyújtó Új Viva Kontakt ajánló partnerprogramunkról és affiliate rendszerünkről Dévity Istvántól a 06 30 143 4980 telefonszámon.

Viszonteladóknak

A trade.vivanatura.hu viszonteladói oldalon való regisztrációjának jóváhagyása után láthatják a viszonteladói listaárunkat. Egyedi viszonteladói a kedvezmények igénybevételéhez keresse fel kollegánkat Dévity Istvánt a 06 30 143 4980 telefonszámon.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés

   FIGYELEM!

   Tisztelt Vásárlóink!

    Technikai okok miatt a +36 27/358-465 számon pillanatnyilag nem vagyunk elérhetőek, hívja a +36 27/358-332 számot. Köszönjük szíves megértésüket!”