Viszonteladói regisztráció

Kedves Forgalmazó Partnerünk!

Ezen a felületen kiskereskedő partnereinknek van lehetősége közvetlen megrendelni termékeinket, emellett értesülhetnek újdonságainkról, akcióinkról, szakmai továbbképzéseinkről.

Várjuk gyógyszertárak, gyógynövényboltok, természetgyógyászok jelentkezését, és olyan élelmiszerboltok, kereskedések, HORECA partnerek jelentkezését, akik felelőséget vállalnak az elfogyasztott táplálékért és szeretnék a Viva Natura termékekkel bővíteni kínálatukat.

Kérjük, ha Ön kiskereskedő, regisztráljon az alábbi felületen és értesüljön első kézből termékeinkről, adja le rendelését közvetlen cégünknek.

Termékeink emellett megvásárolhatók gyógytermék és gyógyszer nagykereskedő partnereinknél.

Ezen az űrlapon keresztül Ön regisztrál viszonteladói rendszerünkbe.

A regisztráció után a beküldött adatokat kollégáink ellenőrzik, és rövid időn belül visszaigazoló emailt küldünk a viszonteladói státuszról. Amennyiben jóváhagyjuk az Ön viszonteladói státuszát webáruházunkba bejelentkezve viszonteladói árakon és feltételekkel tudja rendelését leadni.

Kérem, vegye figyelembe, hogy viszonteladói státusszal rendelkező vásárlóinkra NEM vonatkoznak a weboldalunkon feltüntetett végfelhasználói kedvezmények!

Viszonteladói rendelés rendszerünkhöz való csatlakozást ide kattintva indíthatja el.

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés