Barion Pixel
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az üzletbe
      Szállítás kiszámítása

      Csokis croissant

      csokis croissant

      Orvosilag bizonyított az étel érzékenységed, vagy csak szeretnél egészségesebben táplálkozni? Segítünk! Van élet étel érzékenységgel is, és így is lehet finomakat enni. Próbáld ki a csokis croissant receptünket.

      Glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes, vegán

      HOZZÁVALÓK

      Csokis croissant

      • 15 dkg barna rizsliszt
      • 10 dkg köles liszt
      • 7,5 dkg tápióka keményítő
      • 3 dkg útifűmaghéj
      • 2,2 dkg Viva Natura Full Sun Bioaktív növényi szárítmányok
      • 1 cs sütőpor
      • 4 dkg édesítő (1:4)
      • kb. 3,8 dl víz
      • 2 ek citromlé

      Töltelék:

      • 15 dkg mentes csokoládé olvasztva
      • 1,5 dkg Viva Natura Csipkebogyó hús por
      • 4-5 dkg holland kakaópor
      • ízlés szerint édesítő, ha szükséges
      • + barna rizsliszt a nyújtáshoz
      • + olaj a kenéshez

      ELKÉSZÍTÉS

      A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk kör alakba.

      Az olvasztott csokit kikeverjük a kakaóporral, csipkebogyóhús porral és ha szükséges az édesítővel.

      A kinyújtott tésztát megkenjük a krémmel, majd cikkekre vágjuk és feltekerjük őket.

      Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan olajjal lekenjük, majd 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.

      Recept – Mona konyhája

      Tudtad? Szervezetünk sokkal inkább függ az egészséges, minket támogató szinergista baktériumoktól, mint azt valaha is gondoltuk volna. Ezek a széles spektrumú baktériumtörzsek széles spektrumú táplálékot igényelnek. Ezek a törzsek nem most, hanem több tízezer évvel ezelőtt alakultak ki, és éppen ezért sokkal gazdagabb és szélesebb táplálékot kaptak, mint a mostani időkben. Ezt próbáltuk pótolni ezzel a 36 összetevőből álló Full Sun Bioaktív növényi szárítmány készítménnyel.

      A csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamin is. A csipkebogyót vagy csipkebogyó hús port nem szabad forrázni, hiszen a C-vitamin hő hatására elbomlik.

      Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy fóti márkaboltunk július 22-én, technikai okok miatt ZÁRVA tart!​
      Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy fóti márkaboltunk július 22-én, technikai okok miatt ZÁRVA tart!​
      A Viva Natura termékeire 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk!
      INGYENESEN szállítunk házhoz minden 25.000 Ft feletti megrendelést!
      A Viva Natura termékeire 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk!
      INGYENESEN szállítunk házhoz minden 25.000 Ft feletti megrendelést!
      Scroll to Top