Barion Pixel

Oxidatív stressz elleni védelem

Kombucha koncentrátum vs szabadgyökök

Jó tudnod, hogy  szervezetünk biokémiai folyamatai közben sok szabadgyök keletkezik. Ezzel nincs baj, abban az esetben, ha a szervezetünket nem tömjük tele szeméttel (junk food, adalékanyagok, túlfinomított ételek stb). Testünk a szabadgyököket képes antioxidáns anyagokkal megkötni, így akadályozza meg az esetleges oxidatív stressz károsabb következményeit.  Amíg a rendszer nincs túl terhelve, addig nincsenek tünetek. Baj akkor van, amikor a saját szervezetünk kapacitását kimerítettük és felszaporodnak a szabadgyökök, amik így kóros folyamatokat okoznak – korai öregedés, kisebb gyulladások, amikből a helyzet romlása esetén, idővel krónikus gyulladások és így komolyabb betegségek tünetek jelentkezhetnek.

Támogasd szervezeted antioxidánsokkal 

A C-vitaminról mindenki tudja, hogy az egyik legklasszabb antioxidáns hatású vitaminunk. A C-vitamin képes megkötni a szabadgyököket, melynek köszönhetően hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

A Nővér Plusz tablettánk 100% TISZTA TERMÉSZETES céklából, szerves vasból és flavonoidok hozzáadásával készül. A flavonoidok antioxidáns hatását Szent-Györgyi Albert és munkatársai mutatták ki először. Szervezetünkben az oxidatív stressz következtében túl sok szabadgyök képződik. Az ilyenkor, szervezetünkben feleslegként jelenlévő szabadgyökök kulcsfontosságú molekulákat (fehérjéket, nukleinsavakat stb.) károsíthatnak. A flavonoidok képesek ezeket a szabadgyököket gátolni.

Mind a(z) 17 találat megjelenítve

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top