Barion Pixel

Az immunrendszer bástyái

Természetes immunerősítés

Gyógyszerek helyett sokkal inkább gondolkozz a természetben fellelhető immunerősítő hatóanyagokban.

„Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt, amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette a Földön.”  (Paracelsus)

A természet alkotta hatóanyagok fogyasztásával a belső orvosunkat, az immunrendszerünket hozzuk olyan helyzetbe, hogy képes legyen megfelelő immunválaszt adni korunk kihívásaira.

A megőrzött egészség nagyobb kincs, mint a legyőzött betegség!

Gondoltad volna, hogy egy egyszerű Ananász papaya kurkuma kapszula is segítheti az immunrendszered? Bizony, a növényi enzimek segítenek a hatékony emésztésben, aminek köszönhetően az immunrendszerünk 70%-a tehermentesül. Az enzimek jótékony munkájának köszönhetően a beleinkben kisebb egységekre bontódó tápanyagokat könnyebben felismerik a szervezet őrszemei, nem állnak azonnali hadrendbe.

A búzafű– Ízisz Istennő ajándéka

Ízisz a zöld termények Úrnője megalkotta a búzafüvet, mely számunkra létfontosságú enzimekben bővelkedik, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzim-forrás is. Ez az egyik legfontosabb antioxidáns enzim, mely megóv az oxigén veszélyesen reaktív formáitól. Az emberi szervezet is képes előállítani, de a kor előrehaladtával és az életvitelből adódó káros hatások miatt csökkenő mértékben. A szuperoxid dizmutáz természetes biológiailag hozzáférhető formái – mint a búza füvet tartalmazó kapszula – hatékony védelmet nyújtanak az oxigén-szabadgyökökkel szemben. A búzafűben lévő SOD egyensúlyban tartja a szabadgyökök termelődését, antioxidáns hatásánál fogva jelentős gyulladásgátló, védi a sejteket a sérülésektől, javítja az immunrendszeri és idegrendszeri funkciókat.

Figyelem!  Az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A Viva Natura portékái étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. Egészségmegőrzést támogató hatásuk révén a készítmények hozzájárulhatnak szervezetünk egészséges működésének biztosításához, azonban konkrét betegségek kezelésére, gyógyítására, megelőzésére nem alkalmasak! A weboldalon szereplő élettani hatások és egészséggel kapcsolatos információk kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak, és nem a termékekre. A hatóanyagokról közzétett információk vásárlóink általános tájékoztatását és magas szintű ismeretterjesztését szolgálják. Azok nem értelmezhetők orvosi tanácsként, nem helyettesítik szakember véleményét! Gyógyszeres kezelés alatt álló egyén az étrend-kiegészítő fogyasztása előtt minden esetben egyeztessen kezelőorvosával, gyógyszerészével.

 

1–18 termék, összesen 21 db

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top