Barion Pixel

Viva Natura folyadékok

1995-ben, minden a Kombucha-val kezdődött. Aztán egyre többen ismerték és kedvelték meg a Viva Natura termékeket. Régi és új vásárlóink igényeit figyelembevéve, ma már ott tartunk, hogy Kombucha koncentrátumaink több ízben, egy önálló kategóriában, a Kombucha alapú vagy egyéb folyékony termékeinket pedig egy másik kategóriába soroljuk.

Tudtad, hogy 500 ml Kombucha koncentrátumból 4,5 liter Kombucha tea készíthető? 

A Kombucha koncentrátum egy fermentációval, azaz természetes erjesztéssel készült tejsavbaktériumokban, és enzimekben gazdag élő organikus táplálék. Életfolyamatai által sok szerves molekulát: aminosavat, vitamint, fontos poliszacharidokat is termel, amelyek nagyon fontos természetes tápanyagai az emberi szervezetnek.

Kombucha koncentrátum az alapja

Mivel lassan 30 éve foglalkozunk Kombucha koncentrátumokkal, így bőven volt időnk kitapasztalni, hogy az egyik, hanem a világ, legjobb környezet a flavonoidok stabilan tartásához. Hogy ez mit jelent? A legaktívabb antioxidáns hatása miatt a flavonoidok nagyon hamar oxidálódnak, elhasználódnak. A Kombucha koncentrátum alacsony pH viszonyait kihasználva sikerült az amúgy bomlékony flavin-vegyületek stabilitását – és így hatékony antioxidáns tulajdonságukat hosszútávon megőrizni. Ilyen, speciális Kombucha koncentrátumot és flavonoidokat tartalmazó termékünk például a Sárkánytűz torokőr szájspray.

Jó(d) vele jóban lenni

A jódra nemcsak a pajzsmirigyünk normál működéséhez szükséges, hanem az egész szervezetnek létfontosságú.  Tény, hogy a pajzsmirigy előnyt élvez a jódra a többi fogyasztóval szemben, mert az élethez nélkülözhetetlen hormonokat termel. Általánosságban az mondható el, hogy minden szerv, ami kiválaszt vagy termel valamit, nagyon jódigényes. Az egész mirigyrendszer, a teljes gyomor-bél traktus is, az idegrendszer, a reproduktív szervek, az immunrendszer, a bőr és folytathatnánk a sort. Azt is fontos tudni, hogy a szervezet különböző életszakaszaiban, terheléseiben is változik a tápanyagigénye, így a jód is – például várandósság, nehéz fizikai munka stb.

KÉK JÓD CSEPP

A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

Válogass kedvedre a Viva Natura folyékony portékáiból!

Kiemelten felhívjuk figyelmét: “az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére”.

A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Amennyiben a táplálék-kiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el, és mindenkor tartsa be a termékleírásban, vagy a termék címkéjén feltüntetett ajánlott napi adagolást.

 

 

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top