Barion Pixel

Zöldvér program

Az évtizedek óta tartó “emberszennyezés” belülről rombolja szét az embert. Minden emészthetetlen táplálék/tápanyag (mesterséges színezékek, szintetikus adalékanyagok, szintetikus vitaminok stb), biológiai kapcsolat nélkül bevitt anyagok, idegenek testünk számára. Azon kívül, hogy értéktelenek, nem képesek sejtjeinkbe beépülni, felgyülemlenek a sejtközötti térben és az idő előrehaladtával akadályozzák a létfontosságú anyagcsere folyamatokat.

Az adalékok, aromák, emulgeálók, puffasztók, ízfokozók, színfokozók, szintetikus vitaminok, mesterséges táplálkozás-kiegészítők temetőjévé vált testünk.

A szervezetbe juttatott speciális, a természetben megtalálható zöld növényekkel és a belőlük készült keverékekkel képesek vagyunk lúgosító raktárainkat feltölteni. Ezekhez a tartalékokhoz tud nyúlni a test, amikor savasító ételeket, italokat, gyógyszereket vagy bármilyen más savas hatást előidéző irritációt érzékel. A zöldek nem csak lúgosítanak, hanem testünk természetes ásványi anyag, vitamin, nyomelem és enzim-készletét is pótolják. 

“A természet receptúrájához sem hozzáadni, sem abból elvenni nem szabad.” – Jakab István

1–18 termék, összesen 30 db

Kosár Termék eltávolítva. Visszavonás Rendelkezik kuponnal?
  • Nincs termék a kosárban.
Tetejére görgetés