Barion Pixel

Viva Natura kapszulák

Ha zöldkagyló , akkor Új-Zéland

Új-Zélandon vannak Földünk legtisztább vizei és itt tenyésztik azt a zöldkagylót, ami a Viva Natura Zöldkagyló kapszula alapanyaga. Ez a kis tengeri lény akkor került a figyelem középpontjába, amikor kiderült, hogy az őslakosok – Maorik –  körében, akik rendszeresen fogyasztottak zöldkagylót ismeretlenek voltak a mozgásszervi bántalmak. A kutatók figyelmében aztán az 1970-es évek környékén került ismét és a zöldkagyló kivonat gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatását kezdték el tanulmányozni.

A kivonat különböző biológiailag aktív lipidet tartalmaz, melyek közül kifejezett jelentősége a többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavaknak (EPA, DHA) van, de emellett fontos összetevői a glükózaminoglikánok, melyekről tudjuk, hogy a porcok alapvető építőkövei.

Egyiptomi Istennő ajándéka a Búzafű 

A búzafű, amit a természet multivitaminjának is neveznek, nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. Ha hadilábon állsz a zöldségek, egészséges zöldek fogyasztásával, akkor a Viva Natura kapszuláit neked találtuk ki! Azért is érdemes ezt a formát választanod, mert nincs íze, ha esetleg nem kedveled a természet zöld ízét. Nincs ezzel gond, de attól még érdemes rendszeresen fogyasztani, mert csomó klassz és az egészségedet támogató hatóanyag van bennük.

Ananász és papaya egy kapszulában

Tény, hogy egyre több embernek van kisebb-nagyobb emésztési problémája. Neked nem kell sem közéjük tartoznod, sem megvárnod az első tüneteket, de még csak együtt sem kell élned ezekkel a panaszokkal, ha már esetleg nálad is előfordulnak. A legegyszerűbb megoldás a megelőzés lenne. Huszonévesen is elkezdheted az emésztésed segíteni növényi enzimekkel.

Ha szereted a porokat is és a kapszulákat is, akkor a porokat használd smoothie-ba a kapszulákat meg vidd magaddal a táskádban, vagy tartsd az irodádban a fiókban, hogy mindig kéznél legyen, amikor úgy érzed, hogy feltöltenéd szervezeted.

Figyelem! A termékek konkrét betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesítik a megfelelő gyógyszeres kezelést. Az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Egészségi problémájával mindig forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez!

Mind a(z) 17 találat megjelenítve