
Kombucha az élő táplálék
A Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé. Az élesztőgombák és baktériumok által termelt összetevők hozzájárulhatnak az egészséges életmód fenntartásához. Írásos forrás szerint a gombakultúra előállít szerves savakat (mint pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav, citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (mint pl.: proteáz, amiláz, kataláz, lipáz), valamint lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat, diszacharidokat, etil-alkoholt és vitaminokat (mint pl.: C-, D-, és B-vitaminok csoportja). – Greenwalt és mtsai., 2000.
Válogasson kedvére, készítményeink közül!
Mind a(z) 13 találat megjelenítve
-
Az akcióból hátralévő idő02/28/2021 11:59 pmVásárolj most! 3db-tól 1800 Ft/db