Barion Pixel

Colon Control Program

A Colon Control tisztító kúra  ideológiája, hogy a megtisztított testben hozzuk helyzetbe a saját belső orvosunkat, vagyis az immunrendszerünket azáltal, hogy a minket támogató kimondhatatlan számú szinergista baktériumainknak megfelelő életteret, szaporodási feltételeket biztosítunk.

Ha Ők jól vannak, Mi is jól érezzük magunkat

Tulajdonképpen, az adott körülményekből Ők mindig igyekeznek a legjobbat kihozni, legfeljebb Mi vagyunk kicsit rosszabbul. Számunkra az a legmegfelelőbb, ha a hasznos törzseink vannak megfelelő arányban jelen. Ebben az esetben nincsenek komolyabb emésztési problémáink.

Csak egy kis puffadás – semmi más

Ez már sajnos nem jó jel. Amikor már puffadás jelentkezik, mindig érdemes a béltisztítás lehetőségét megfontolni. A népgyógyászat béltisztításra és az emésztés támogatására régóta használ a természetben előforduló enzimeket, gyógynövényeket, rostokat. Egészséges bélműködésünkért megtehetünk annyit, hogy felelősséget vállalunk minden elfogyasz­tott ételért, italért, amit a szánkba veszünk és lenyelünk!

Colon Control program

Olyan termékeket válogattunk össze, amik természetes hatóanyagokkal segítik a béltisztítást és az emésztés folyamatait, támogathatják a bennünk élő mikrobiom összetételét.

colon control

Colon Ctrl Tisztító Program >>

 

Figyelem!  Az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A Viva Natura portékái étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. Egészségmegőrzést támogató hatásuk révén a készítmények hozzájárulhatnak szervezetünk egészséges működésének biztosításához, azonban konkrét betegségek kezelésére, gyógyítására, megelőzésére nem alkalmasak! A weboldalon szereplő élettani hatások és egészséggel kapcsolatos információk kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak, és nem a termékekre. A hatóanyagokról közzétett információk vásárlóink általános tájékoztatását és magas szintű ismeretterjesztését szolgálják. Azok nem értelmezhetők orvosi tanácsként, nem helyettesítik szakember véleményét! Gyógyszeres kezelés alatt álló egyén az étrend-kiegészítő fogyasztása előtt minden esetben egyeztessen kezelőorvosával, gyógyszerészével.

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top