Barion Pixel

Csomagajánlatok

Egészségvédő csomagok

Ezen az oldalon egészségünk kiemelt területeire válogattuk össze az általunk legfontosabbnak tartott termékeket. A Viva Natura filozófiája, hogy a természet receptúrájához sem hozzáadni, sem elvenni nem szabad, de a hatóanyagok szinergiáját érdemes, megfelelően párosítva, egészségünk védelmébe felhasználni. A természetben sincs csak egymagában a hatóanyag, mindig ott vannak a segítő-, támogató társak, ballaszt vagy ko-faktorok formájában. A termékek kombinálásával széles spektrumban, változatosan juthatunk a bennük lévő hatóanyagokhoz. Csomagajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy legyen kisebb és nagyobb – egy picit összetettebb csomag is. A csomagban található termékeket kúraszerűen ajánljuk használni (3-6 hónap), utána érdemes 1-2 hónap szünetet tartani.

Figyelem! A termékek konkrét betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesítik a megfelelő gyógyszeres kezelést. Az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Egészségi problémájával mindig forduljon orvosához, vagy gyógyszerészéhez!

Reggeli smoothiek

Reggeli smootie ötletek:

A Viva Natura élőszárítmányokból összeállított többféle reggeli smoothie ötletek könnyen és gyorsan elkészíthetőek. Azoknak szeretnénk segíteni, akik a bőség zavara miatt nem tudnak választani, de szívesen bele kóstolnának a zöldségekből készült italkülönlegességekbe. A rutinos smoothie készítők már különféle szezonális friss vagy mélyhűtött gyümölcsökkel, zöldségekkel is felturbózzák. Azok, akik még csak most indulnának el a smoothie készítés vonalán, időként recepteket is találnak a még finomabb végeredmény eléréséhez.

1–18 termék, összesen 27 db

Tetejére görgetés
Figyelem!

 

Kedves Vásárlóink,
 a Viva Natura fóti Márkaboltunk március 8-ától a kormányzati intézkedéseknek megfelelően március 22-ig ZÁRVA lesz, – a személyes vásárlást és átvételt ezen időpontig felfüggeszti.

Kérjük, hogy vásárlásuknál a postai kiszállítást szíveskedjenek igénybe venni.

  • Nincs termék a kosárban.