Barion Pixel

Szájon át a hatékony felszívódásért

Miért válaszd a Kék jód csepp folyékony étrend-kiegészítőt?

Tény, hogy bármilyen élelmiszert, vitamint, vagy gyógyszert viszünk be a tápcsatornán keresztül a szervezetbe, az anyagok útja azonos. A bél nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel, különböző fizikai és kémiai hatásokon esnek át, alkotóelemeikre bontódnak, egy részük beépül, majd kiválasztódnak és kiürülnek.

A hatóanyagok az emésztőrendszeren keresztül, a gyomorban a gyomorsav hatására, módosulva jutnak át a vékonybélbe, majd onnan a vénán keresztül először a májba kerülnek, ahol további metabolikus folyamatokon esnek át.

A májba kerülés a legtöbb esetben a  hatóanyag módosulásával esetleg valamennyi veszteségével jár, mivel egyik fő funkciója a méregtelenítés, a szervezetbe jutott idegen anyagok bontása és kiüríthetővé tétele.

Miért jobb szájon át?

A szájüreget bő vérellátása és vékony, gazdagon erezett nyálkahártyája viszonylag kis felülete ellenére is alkalmassá teszi különböző hatóanyagok felszívódására. A mikro-méretű tápanyagok gyorsabban -pár másodperc alatt –  képesek felszívódni a szájnyálkahártyájáról, melynek köszönhetően a hatóanyagok változatlan formában közvetlen a vérkeringésbe jutnak, elkerülve a gyomorsav károsító, módosító hatásait és máj metabolizáló folyamatait.

Te is tapasztalhatod, hogy egyre több embernek van emésztőrendszeri, felszívódási problémája, így  a szervezetük számára nagyon sok hasznos tápanyag, vitamin, nyomelem nem hasznosul megfelelően. A hatóanyagok szájnyálkahártyán keresztül történő felszívódásával ők is képesek szervezetük számára biztosítani a szükséges tápanyagokat, ami segítheti állapotuk javulását is.

Jó(d) barát

A jód nem egyszerűen “jó nekünk”. Ereje abban rejlik, hogy erős méregtelenítő, normalizáló és tápláló hatása van a sejtekre, amelyek így optimálisabban működnek.” – Lynne Farrow

Természetes torokvédelem

A Sárkánytűz torokőr szájspray elsődleges célpontja, ahogy a nevében is benne van a torok védelme. Az Echinacea purpurea kellemes, nyugtató hatású a torokra, garatra és a hangszálakra. A száj nyálkahártyáján keresztül felszívódva a vérkeringésbe kerülve képes támogatni a szervezet természetes védekező rendszerének működését, az egészséges immunrendszert.

Figyelem! A termékek konkrét betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesítik a megfelelő gyógyszeres kezelést. Az étrend-kiegészítők szedése nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Egészségi problémájával mindig forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez!

 

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top