Barion Pixel

Csokoládé különlegesség

Igen, létezik egészséges csoki

Jó ha tudod, hogy bizony vannak olyan csokoládék, amik rendszeres, mértékletes fogyasztása támogatja az egészséget! A kakaóbab több száz természetes összetevőt tartalmaz. Keserű ízét a benne található polifenolok okozzák, amik a legtöbb pozitív egészségügyi hatásért is felelősek.

Kakaóbab a magok Királynője

Alexander von Humboldt így fogalmazott a kakaóbabról: “Sehol másutt a természetben nincs annyi értékes tápanyag olyan kis helyen felhalmozva, mint a kakaóbabszemekben.”

A kakaóbab a kakaófa gyümölcsének magja. Mint általában minden mag, a kakaóbab is  gazdag telítetlen zsírsavakban, ásványi anyagokban és vitaminokban. Hihetetlen komplex beltartalma miatt viszont kiemelkedik a többi mag közül. A kakaóbabról sokan tudják, hogy igen gazdag polifenolokban, azon belül is flavonoidokban. A flavonoidok élettani hatásaira Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István is kíváncsiak voltak, így 1936-ban publikálták is vizsgálati eredményeiket. Legfontosabb hatásuknak az érfalvédő szerepüket tartották, ami azóta a gyógyászatban is elfogadottá vált. A flavonoidok azonban ettől sokkal jelentősebb kémiai és biológiai aktivitással rendelkeznek. Széleskörű hatásaik a prevenció területén betöltött szerepük miatt kiemelkedő!

Csokira nem lehet NEM-et mondani

A gyógynövényes csokik, azok az egészséges nyalánkságok, amikre nem is érdemes nemet mondani. A kiváló minőségű kakaóbabból készült csokoládék méltó társai a különböző gyógynövények, gyógygombák , de még a huminsavak  is.

Legyen szó bármilyen étel-intoleranciáról, vagy étel-allergiáról ezek a finomságok kényeztető pillanatokat szerezhetnek. A csodás csokoládé különlegességek úgy lettek megkomponálva, hogy egyesítik magukban a csokoládékkal szembeni elvárásokat és az egészséges, tudatos táplálkozás igényeit, vagyis egészségesek és finomak.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top