Jégkrém, amit büntetlenül élvezhetsz!
Ez a gyümölcsös-kollagénes Ice Pops nemcsak hűsít, de közben a bőröd, ízületeid és emésztésed is hálás lesz érte. Tej-, tojás-, glutén- és hozzáadott cukormentes — igazi tudatos nyári kényeztetés, amit akár a gyerekek is imádni fognak!
Tej-, tojás-, glutén-, hozzáadott cukormentes
HOZZÁVALÓK (12 darabhoz)
Gyümis -Kollagén Ice Pops
- 30 g Kollagén Plusz Hialuronsav gránátalma ízű italpor C-vitaminnal (250 g)
- 5 dl víz
- 100 g fagyasztott erdei gyümölcs mix
ELKÉSZÍTÉS:
A kollagén port eldolgozzuk a vízzel; majd hozzáadjuk az erdei gyümölcs mixet, és jégkrém készítő formákba helyezve hagyjuk fagyasztóban megdermedni.
Tudtad? A kollagén strukturális fehérje, a bőr, a kötőszövet és a porcok egyik fontos alkotórésze. A hialuronsav a bőrben, az izmokban és ízületekben is megtalálható, nagy
vízmegkötő képességgel rendelkező poliszacharid molekula. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
Recept – Jerkovics Bogi

