A megfelelő kollagén fogyasztás elengedhetetlen a rugalmas, fiatalos bőr megtartásához! Ehhez hoztunk nektek egy kis segítséget.

HOZZÁVALÓK (40 db-hoz)
Kollagén gumicukor – cukormentes
- 160 ml zöld tea
- ízlés szerint édesítőszer
- pici citromlé
- 20 g Kollagén Plusz Hialuronsav gránátalma ízű italpor C-vitaminnal (250 g)
- 15 g zselatin
- forgatáshoz etitrit
ELKÉSZÍTÉS
A zöldteát elkészítjük, ízlés szerint ízesítjük. Kimérünk belőle 160 ml-t. Ebből 40 ml-t elkeverünk a zselatinnal, majd felforraljuk és hagyjuk vissza hűlni.
A maradék teát kihűtjük, hozzá keverjük a kollagént, majd bele öntjük a kihűtött zselatint. Választott jégkocka készítő vagy speciális gumicukor készítő formába kiöntjük. 2-3 órát dermesztjük. Meghempergetjük eritritben. Majd hűtőben tárolhatjuk.
Ajánlott mennyiség: napi 3 db!
Recept – Jerkovics Bogi
Tudtad? A kollagén strukturális fehérje, a bőr, a kötőszövet és a porcok egyik fontos alkotórésze. A hialuronsav a bőrben, az izmokban és ízületekben is megtalálható, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező poliszacharid molekula. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.