A kollagén hozzájárul bőrünk hidratáltságához, fiatalon tartásához. Az egészséges haj, köröm fenntartásához, valamint támogatja az ízületeket is.
Így mi rendszeres fogyasztói vagyunk, hol ital, hol pedig valami finomság formájában. Mutatjuk a receptet, ha elkészítenéd Te is.
HOZZÁVALÓK (1 adaghoz)
Kollagénes fagyos gyümölcs tál
- 3 nagyobb ek.kókuszjoghurt
- 1 ek. cukormentes Kollagén Plusz Hialuronsav gránátalma ízű italpor C-vitaminnal (250 g)
- 2 db fagyasztott eper
- 30 g fagyasztott sárgadinnye
ELKÉSZÍTÉS:
A kókuszjoghurtot kikeverjük a kollagénnel, majd ráreszeljük a fagyos epreket, és hozzáadjuk a kockákra vágott fagyasztott sárgadinnyét.
Igazi alakbarát hűsítő édesség! 🤤
Recept – Jerkovics Bogi


Tudtad? A kollagén strukturális fehérje, a bőr, a kötőszövet és a porcok egyik fontos alkotórésze. A hialuronsav a bőrben, az izmokban és ízületekben is megtalálható, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező poliszacharid molekula. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.