A grill szezonok ásza: Kombucha!
Ha még nem hallottál erről a különleges készítményről, akkor eljött az idő, hogy foglalkozz vele. Isteni ízeket tudsz megalkotni, ételek és italok formájában is!
HOZZÁVALÓK
Kombucha pác
- 2 evőkanál Kombucha C koncentrátum
- 2 evőkanál paradicsompüré
- -2 evőkanál olívaolaj
- 1/2 evőkanál fokhagymapor
- – 1/2 evőkanál bors
- 1 evőkanál só
- 1 evőkanál petrezselyem
- 1 evőkanál kakukkfű
- 1 evőkanál cayenne bors
ELKÉSZÍTÉS
Az receptben szereplő összetevőket keverd össze egy tálba és már pácolható is benne a kedvenc húsod.
A videóban Bogi most csirkemellet grillezett így, mellé pedig egy epres salátát készített.
/Epres saláta hozzávalói: eper, csicseriborsó, újhagyma, saláta + citrusos dresszing.
Tudtad?
A kombucha felhasználói tapasztalatok szerint, számos, az egészséget támogató hatással rendelkezik, a benne élő mikroorganizmusoknak és hatóanyagoknak köszönhetően, probiotikumként támogatja emésztőrendszerünket. A Kombucha enzimeket is és antioxidánsokat is tartalmaz.
Recept – Jerkovics Bogi
Jó étvágyat hozzá!