Barion Pixel
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az üzletbe
      Szállítás kiszámítása

      Paradicsomos káposzta főzelék, vegán fasírttal

      paradicsomos kaposzta1200x630

       Retro mégis egészséges👉🏻 Tényleg csupa egészség ez az étel, használtam hozzá teljesen természetes paradicsomleves alapport, ami miatt már nem kell pluszban sűríteni sem, valamint Kombucha koncentrátumot, amivel igazán kijönnek a finom ízek!

      HOZZÁVALÓK  (2 adaghoz)

      Paradicsomos káposzta főzelék, vegán fasírttal

      Fasírt:

      Tetejére:

      Vegaföl


      ELKÉSZÍTÉS:

      A hagymát lepirítjuk. Hozzá adjuk a csíkokra vágott káposztát, valamint a répát, majd felöntjük vízzel és hagyjuk megpuhulni. A levesport kikeverjük egy kevés vízzel, majd a zöldségekhez forgatjuk. Hozzá adjuk a babérlevelet, a sót, borsot, valamint a fűszerköményt, majd hagyjuk megpuhulni. 

      Amint az ízek összeértek, botmixer segítségével pépesre turmixoljuk, ezzel sűrítve a főzeléket. Ha kell egy kevés vízzel hígíthatjuk. 

      Amikor lehúztuk a tűzről Kombucha hozzáadásával érjük el a tökéletes íz hatást. Ez azért is jobb választás, mint az ecet, mert univerzálisan használható ételek-italok megalkotásához, mindemellett pedig számos jótékony hatással bír.

      A vegán fasírt elkészítése nagyon egyszerű:

      A kimért alapport forró vízzel kikeverjük, gombócozzuk, majd 200 fokon 20-30 perc alatt készre sütjük.

      Recept – Jerkovics Bogi

      chiapuding1
      chiapuding2

      Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy fóti márkaboltunk július 22-én, technikai okok miatt ZÁRVA tart!​
      Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy fóti márkaboltunk július 22-én, technikai okok miatt ZÁRVA tart!​
      A Viva Natura termékeire 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk!
      INGYENESEN szállítunk házhoz minden 25.000 Ft feletti megrendelést!
      A Viva Natura termékeire 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk!
      INGYENESEN szállítunk házhoz minden 25.000 Ft feletti megrendelést!
      Scroll to Top