Mit szólsz, ha azt mondom, miközben jókat eszel segítheted szervezeted megfelelő működését? Megint egy olyan finomságot hoztam nektek, amivel ez abszolút lehetséges!

HOZZÁVALÓK (egy adaghoz)
Super food desszert
- 150 g cukormentes növényi joghurt
- 2 g folyékony édesítőszer
- 2 g vanília aroma
- 1 ek. Hibiszkuszvirág por
- Tetejére: Pár szem málna, pisztácia szórás, cukormentes étcsoki és gluténmentes zabpehely.
ELKÉSZÍTÉS
A növényi joghurt az alapja ennek a finomságnak. Mehet hozzá a vanília aroma, az édesítőszer és a végén a Hibiszkuszvirág por.
Recept – Jerkovics Bogi
Tudtad? A hibiszkusz sok C-vitamint, 15-30 % szerves savat, poliszacharidokat és flavonoidokat tartalmaz, valamint: B1, B2, B3, B6, D provitamin és számos ásványi anyagot és nyomelemet (pl. kalciumot, foszfort, káliumot, magnéziumot, nátriumot, cinket, szelént, vasat, krómot, mangánt).