Magyar Csipkebogyó hús por
A csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamin is.
A csipkebogyót vagy csipkebogyó hús port nem szabad forrázni, hiszen a C-vitamin hő hatására elbomlik.
Tiszta természet 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől.
Összetétel: Csipkebogyó hús por
Felhasználási javaslat: A szárítmány keverési aránya; 1:8-9 vízben, ivólevekben, levesekben felkeverve. Javasolt mennyiség: napi 1-2 alkalommal két csapott evőkanál por feloldva az említett módon. A folyadék hőmérséklete ne legyen magasabb a testhőmérsékletnél.
A porból kiváló italok és ételek készíthetőek, elkészítésének csak a képzelet szab határt.
Amikor a port elkeverjük vízzel, akkor tökéletesen elegyedve, színe, illata, zamata szinte megegyező a frissen facsart lével, amit a növényből kinyerünk. A növény hatóanyagai biológiailag aktívak maradtak és szerves kötésben az egészségünk szolgálatába állnak.
Búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet, zeller gyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia | 460/110kj/kcal |
Zsír | 1,5g |
– melyből telített zsírsavak | 0,27g |
Szénhidrát | 19g |
-amelyből cukrok | 13g |
Fehérje | 4,3g |
Só | 0,08g |