Kérdése van? Hívjon most: 06-27-358-465

0 termék
: 0 Ft
A kosarad üres!
Termék frissítés
Kuponkód
hozzáad
AJAX loader
Coupon code invalid! Please re-enter!
pénztár
hétfő, 05 március 2018 09:06

Lélekmelegítő

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A gourmand szó jelentése falánk, ínyenc, a kifinomult ízlést szokás ezzel a szóval kifejezni. A tea keverék hosszú évek alatt lett összeállítva, s évek óta méltó társ reggeli italként.

A Gourmand tea úgy lett megalkotva, hogy felébreszt, melegít, frissen tart, méregtelenít, s a reggelek boldogságát adja fogyasztójának.

Gourmand tea 01

A friss gyömbérből készített tea a legízletesebb és legzamatosabb. A Viva Natura szerette volna megőrizni, a teákba átörökíteni a friss növény hatását. A nem megfelelő szárítás során a gyömbér elveszíti illatát, zamatát éshatóanyagát. A gyömbérszárításnak egyetlen egy nagy titka van, nem szabad keresztbe hasogatni, hanem száliránnyal megegyezően kell feldarabolni, majd szárítani. A teagyártás előtt a gyömbéreket három-négy milliméteres szemcsenagyságúra vágjuk, ezáltal az összes hatóanyag benne marad, ami egyébként a porítás során illóanyagként eltávozna. Ez a titka a Gourmand teának, ezért érezzük fogyasztása közben a friss, szárítatlan növények illatát. Mindenhez, ami jó, kell egy kis gyömbér, de azért tettünk bele egy kis hibiszkuszt, zöldteát és csipkebogyót, hogy az íze harmonikusabb legyen.

A gyömbér az egyik legrégebben ismert fűszer. Egymástól teljesen eltérő ételek ízesítésére használják, és legalább ilyen változatos gyógyító ereje is. Az indiai, ájurvédikus orvoslás szerint a gyömbér nem csak a testet, hanem a lelket is erősíti. A hagyomány szerint felhevíti a hűvös, szomorú vagy félénk természetűeket, javítja a memóriát és kiélesíti az érzékeket. A középkori Itáliában a gyömbér az időskori boldogság biztosítéka volt, mert azt állították, hogy fokozza a szexuális képességet. A gyömbért évezredek óta - a világ szinte minden táján - elsősorban emésztési zavarok, mint az enyhe gyomorrontás, haspuffadás, émelygés, hányinger, megszüntetésére használják. Emésztést serkentő és étvágyjavító hatású.

Tovább a kategóriában: « "Ctrl"-ált béltisztítás

Kövessen Minket a Facebookon

Chat indítás
1
Kérjük nyomja meg a Chat gombot az üzenetküldés indításához! Üzenetére a választ a Facebookon/Messenger alkalmazáson keresztül küldjük meg.

Chat