Krémes, frissítő és egészséges – ez a kókuszpuding, amit főzés nélkül, pillanatok alatt elkészíthetsz! 🌱💛 Ráadásul tej-, tojás- és cukormentes, így bármilyen étrendbe könnyedén beilleszthető. A benne található útifűmaghéj rostokkal, a kollagén pedig a bőr, haj és ízületek egészségének támogatásával járul hozzá a jó közérzethez. Próbáld ki ezt az egyszerű, de mennyei desszertet!
Tej-,tojás-,cukormentes
HOZZÁVALÓK (2 főre)
Kókusz puding
Alaphoz:
- 150 ml cukormentes kókusztej
- 10 g útifűmaghéj
- 10 g kókusztejpor
- 10 g Kollagén Plusz Hialuronsav citrom ízű italpor C-vitaminnal (250 g)
Tetejére:
- 10 g kókuszreszelék
- 20 g málna
Kókusz puding ELKÉSZÍTÉS:
Az alap hozzávalóit összeturmixoljuk, majd a kapott krémet ketté osztjuk. Megszórjuk kókuszreszelékkel, málnával díszítjük.
Tudtad? A kollagén strukturális fehérje, a bőr, a kötőszövet és a porcok egyik fontos alkotórésze. A hialuronsav a bőrben, az izmokban és ízületekben is megtalálható, nagy
vízmegkötő képességgel rendelkező poliszacharid molekula. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
Recept – Jerkovics Bogi

