Barion Pixel

Tafedim tea (25x1 g/filter)

Az afrikai őslakosok a Tafedim tea alapját képező Euphorbia hirta növényt gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, görcsoldó, daganat blokkoló, antibakteriális, antivirális, gyomor- és bélpanaszokat gyógyító, enyhe vízhajtó és légúti betegségeket enyhítő hatása miatt alkalmazzák.

A termékre nem vonatkoznak az alap, és mennyiségi kedvezmények.

2 500 Ft
Egységár: 100 Ft /filter

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 504101 Kategóriák , Brand:

Tafedim tea 25 filter

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.tafedim logo

A Tafedim tea az Euphorbia hirta trópusi gyógynövényből készül.

Az afrikai őslakosok a Tafedim tea alapját képező Euphorbia hirta növényt gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, görcsoldó, daganat blokkoló, antibakteriális, antivirális, gyomor- és bélpanaszokat gyógyító, enyhe vízhajtó és légúti betegségeket enyhítő hatása miatt alkalmazzák.

Az afrikai őslakosok a növény forrázatát isszák, ha

·         emésztési problémáik, nőgyógyászati panaszaik, nemi betegségeik, aranyerük van

·         köhögnek és fáj a hátuk, légúti panaszaik gyötrik, asztmásak

·         vízhajtóra van szükségük

·         daganatos betegek

·         prosztata bántalmaik vannak

·         fáradékonyak

A Tafedim tea hazánkban Tamás Eszternek köszönhetően került be, aki több afrikai államban dolgozott kémia tanárként. Az ott töltött idő alatt jó néhány betegségen átesett, mígnem az egyik betegség majdnem végzetesnek bizonyult, és ekkor misszionárius apácák tanácsát megfogadva kezdte használni az Euphorbia Hirta növény forrázatát, ami végül segített. Mint kiderült az ottani lakosok mindenre ezt használták: ha fájt a fejük, ha fájt a hasuk, ha köhögtek, ha lázasak voltak, ha hasmenésük volt, ha daganatos betegséggel küzdöttek stb. Igaz, náluk nem volt minden sarkon gyógyszertár, így a legkézenfekvőbb megoldáshoz folyamodtak: a természetet hívták segítségül.

Hazánkban a Tafedim teáról – miután klinikai vizsgálatok a hatásairól nem állnak rendelkezésre – annyi állítható, hogy segít emésztési és gyomorproblémák esetén.

Kiszerelés: 25 filter

Ha valakinek az életét megmenti egy természet adta gyógynövény, tiszta szívvel tudja ajánlani azt másoknak is. Így adták tovább annak idején a füvesemberek és füvesasszonyok, vagy éppen jelen esetben az apácák is az ősi tudást az emberek számára.

Szerencsére Tamás Eszter nem állt itt meg, hanem utánajárt, hogy mi az az afrikai csoda, ami megmentette, meggyógyította őt. Megvizsgálta, hogy mi a hatóanyaga, hogy mi mindenre jó még. Ebből lett Tamás Eszter gyógyteája, a Tafedim tea.

Csodálatos, hogy már megadatik az a lehetőség, hogy kontinensek, országhatárok, nyelvek, tér és idő nem akadályoz meg bennünket abban, hogy bárki, még mi magyarok is részesedhessünk az afrikai csodálatos gyógynövény áldásos hatásaiban! Tamás Eszter és Jakab István beszélgetése.

Net weight 25 g
Összetevő

0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Tetejére görgetés