Barion Pixel

Hibiszkuszos brownie

mona brownie1200x630

A legfinomabb csokis sütemény. Így készül a brownie!

vegan jpg.webp
tejmentrs312x388 jpg.webp
cukormentes.jpg
gmo mentes.jpg

HOZZÁVALÓK

Hibiszkuszvirágos brownie

  • 20 dkg barna rizsliszt
  • 5 dkg köles liszt
  • 10 dkg tápióka keményítő
  • 1 dkg Hibiszkuszvirág por
  • 1 dkg Univerzális növényi komplex
  • 1 csomag sütőpor
  • 2,5 dkg útifűmaghéj
  • 4 dkg édesítő (1:4)
  • 5 dkg holland kakaópor
  • 12,5 dkg olvasztott gluténmentes – cukormentes – vegán csokoládé
  • 4 dl növényi tej
  • 1 evőkanál citromlé

ELKÉSZÍTÉS

A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük és elkeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott csokoládét és alaposan összekeverjük.
Ezután keverjük a masszához a növényi tejet és a citromlevet.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát és 180 fokos sütőben, kb. 25 -30 perc alatt megsütjük.

Recept – Mona konyhája

Tudtad?

A növényi rostok kedvezően hatnak az emésztésre és segítenek megszabadulni a méreganyagoktól, csökkentik az elhízás lehetőségét és számos betegségtől is óvhatnak. A megfelelő rostok komplexen járulnak hozzá egészségünk fenntartásához.

A rostok nemcsak azért jók, mert segítik az emésztést, hanem rájuk is igaz a tény: lassítják a szénhidrátok felszívódását, így a vércukorszint lassabban emelkedik meg, ezért a fogyasztásuk után később leszünk éhesek. Segítik a fogyókúrát is.

A hibiszkusz sok C-vitamint, 15-30 % szerves savat, poliszacharidokat és flavonoidokat tartalmaz, valamint: B1, B2, B3, B6, D provitamin és számos ásványi anyagot és nyomelemet (pl. kalciumot, foszfort, káliumot, magnéziumot, nátriumot, cinket, szelént, vasat, krómot, mangánt).

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza az üzletbe
      Szállítás kiszámítása
      Scroll to Top