Barion Pixel

Dr. Masaru Emoto: A víz üzenetei

Dr. Masaru Emoto A víz üzenetei című könyve.

Formátum: színes, 210×258, 138 oldal

3 990 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: 100514 Kategória Brand:

Az emberek elbűvölve nézik e könyv fotóit!

Megmagyarázhatatlanul a hatásuk alá kerülnek…

Miért töltenek el gyönyörűséggel egy Mozart zeneműről készült vízkristály kép fotói, vagy miért borzongunk bele egy beteg, sérült vízstruktúra kép nézésébe?!

Masaru Emoto felfedezte milyen módon lehetséges a fagyasztott jégkristályokról képet készíteni. Rádöbbent, ugyanúgy, ahogy két egyforma hókristály nem létezik, a fagyasztott vízkristályoknak is ezer arca van. A víz szerkezete felveszi azokat a rezgéseket, amelyekkel kölcsönhatásba lép, legyen ez környezeti hatás, vagy a gondolat rezgései. Megismerjük, hogy a szeretet és gyűlölet szavai milyen módon képesek átformálni a víz arcát. Rádöbbenünk, hogy felelősséget kell vállalnunk minden kimondatlan gondolatunkért, kimondott szavunkért. A testünk 65-75%-át kitevő víz szerkezetét érzéseinkkel alakítjuk ki, ezáltal befolyásolhatjuk egészségi állapotunkat.

A víz nem csupán H2O, hanem egy információhordozó, szerkezetét folyamatosan változtatni képes anyag. A víz felvett arcai hatással vannak ránk azáltal, hogy a vízmemóriába rögzített rezgések lenyomatai hasonlóak a gondolataink által létrehozott vízkristályok formáihoz… Az eredeti könyvkiadásban többségében japán és angol szavak vízfotói találhatók. A hazai kiadás 4 magyar szó vízfelvételével bővült.

Kiadó: Víztérítő kiadó 2004

Masaru Emoto előadása itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=s6-Lh4Er1Ek
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza az üzletbe
   Szállítás kiszámítása
   Scroll to Top